hola

Ràdio Santa Perpètua ha iniciat aquest dilluns 1 de juliol la temporada d'estiu que es perllongarà fins al 15 de setembre. La programació estival es caracteritza per oferir programes amb més espai per a la música i l’entreteniment.

Des de l’emissora municipal han explicat que en aquest període s’intenta que la majoria de la seixantena de col·laboradors de Ràdio Santa Perpètua descansin i, fins i tot, donar l’oportunitat a noves persones a provar de fer algun programa o secció ja que són sis setmanes.

Ràdio Santa Perpètua comptarà amb quatre programes nous aquest estiu. Núria i Damaris Torondel s’estrenaran amb Top Clàssics (dimarts 20 h) en el que escolliran una peça molt coneguda d’un autor clàssic amb l’objectiu d’apropar i enganxar els no amants de la música clàssica. Gerard Rodríguez i Lluís Hernández oferiran El racó de l’artista (dimecres 21 h) on es podran conèixer projectes en actiu d’artistes als que es farà una entrevista i se’ls podrà escoltar alguna peça tocada en directe. Els altres dos espais nous seran els dijous de 20 a 22 h. Primer 33 revoluciones amb Rubén Millán que farà un repàs a la música soul, funk i rock dels anys 60 i 70. I seguidament, Sigrid Galindo ha dissenyat Six sounds sis monogràfics de gèneres musicals diferents dels quals oferirà pros i contres.

Els magazíns d’estiu tornen a ser Fem Estiu, de 9 a 13 h, presentat per Andrés Aracil, i Avís per a navegants, de 17 a 19 h dirigit per Gemma Abasolo. El programa d’Aracil inclourà a les 9.15 h El llindar dels somnis que són contes infantils i es desplaçarà dos dies a la setmana pels diferents barris del municipi, mentre que la resta de matins emetrà des de les piscines municipals.

Una de les novetats de la programació ve de la mà dels serveis informatius. L’Informatiu Matí, canvia de franja horària i serà a les 9.30 h dins del magazín. La resta continuarà igual amb butlletins a les 11, 12.05, 15 i 17 h i l’Informatiu Migdia a les 13 h (repeticions a les 19 i 22 h).

Altres programes de col·laboradors que també es podran escoltar aquest estiu són, en la franja horària de 16 a 17 h, Sota la palmera, a càrrec de Rosa Vidal, La llanterna màgica de Jordi Tarradas no s’aturarà i continua a l’estiu, Jerónimo García oferirà Entre coplas anda el verso. Un altre espai que continua de la temporada habitual és el EGB FM de Valentín del Olmo i Xavi Nusas, mentre que Jordi Pocoví canvia el seu espai per Obrint el weekend.

En la franja de les 20 a les 22 h, aquest estiu es continuarà escoltant la música que selecciona Iván Lorente al Vickingo Rock i les Tutti Sessions a càrrec de Xavi Nusas i Raúl González. L’Arturo Pedrerol continuarà oferint Les nits calentes, mentre que Gemma Abasolo continuarà com durant tot l’any apropant la millor música en català al Rebombori. Podeu consultar la nova graella de programació a radio.staperpetua.org.


Foto: Sortida de la Ràdio aquest 1 de juliol al barri de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal tancarà del 9 al 15 d'agost
30 Jul 2021 08:55 - NataliaEl Mercat Municipal tancarà del 9 al 15 d'agost

La Regidoria de Comerç ha informat que el Mercat Municipal romandrà tancat per vacances durant la [ ... ]

El ingressos per Covid-19 augmenten a l'Hospital de Mollet
29 Jul 2021 08:34 - NataliaEl ingressos per Covid-19 augmenten a l'Hospital de Mollet

L'Hospital de Mollet, el de referència a Santa Perpètua, ha augmentat el nombre d'ingressos per Covid-19 [ ... ]

Les sol·licituds de beca de menjador pel proper curs han augmentat més d’un 7%
28 Jul 2021 11:33 - NataliaLes sol·licituds de beca de menjador pel proper curs han augmentat més d’un 7%

Les sol·licituds per disposar a l’ajut individual de menjador han tornat a incrementar-se durant [ ... ]