hola

Ràdio Santa Perpètua ha iniciat aquest dilluns 1 de juliol la temporada d'estiu que es perllongarà fins al 15 de setembre. La programació estival es caracteritza per oferir programes amb més espai per a la música i l’entreteniment.

Des de l’emissora municipal han explicat que en aquest període s’intenta que la majoria de la seixantena de col·laboradors de Ràdio Santa Perpètua descansin i, fins i tot, donar l’oportunitat a noves persones a provar de fer algun programa o secció ja que són sis setmanes.

Ràdio Santa Perpètua comptarà amb quatre programes nous aquest estiu. Núria i Damaris Torondel s’estrenaran amb Top Clàssics (dimarts 20 h) en el que escolliran una peça molt coneguda d’un autor clàssic amb l’objectiu d’apropar i enganxar els no amants de la música clàssica. Gerard Rodríguez i Lluís Hernández oferiran El racó de l’artista (dimecres 21 h) on es podran conèixer projectes en actiu d’artistes als que es farà una entrevista i se’ls podrà escoltar alguna peça tocada en directe. Els altres dos espais nous seran els dijous de 20 a 22 h. Primer 33 revoluciones amb Rubén Millán que farà un repàs a la música soul, funk i rock dels anys 60 i 70. I seguidament, Sigrid Galindo ha dissenyat Six sounds sis monogràfics de gèneres musicals diferents dels quals oferirà pros i contres.

Els magazíns d’estiu tornen a ser Fem Estiu, de 9 a 13 h, presentat per Andrés Aracil, i Avís per a navegants, de 17 a 19 h dirigit per Gemma Abasolo. El programa d’Aracil inclourà a les 9.15 h El llindar dels somnis que són contes infantils i es desplaçarà dos dies a la setmana pels diferents barris del municipi, mentre que la resta de matins emetrà des de les piscines municipals.

Una de les novetats de la programació ve de la mà dels serveis informatius. L’Informatiu Matí, canvia de franja horària i serà a les 9.30 h dins del magazín. La resta continuarà igual amb butlletins a les 11, 12.05, 15 i 17 h i l’Informatiu Migdia a les 13 h (repeticions a les 19 i 22 h).

Altres programes de col·laboradors que també es podran escoltar aquest estiu són, en la franja horària de 16 a 17 h, Sota la palmera, a càrrec de Rosa Vidal, La llanterna màgica de Jordi Tarradas no s’aturarà i continua a l’estiu, Jerónimo García oferirà Entre coplas anda el verso. Un altre espai que continua de la temporada habitual és el EGB FM de Valentín del Olmo i Xavi Nusas, mentre que Jordi Pocoví canvia el seu espai per Obrint el weekend.

En la franja de les 20 a les 22 h, aquest estiu es continuarà escoltant la música que selecciona Iván Lorente al Vickingo Rock i les Tutti Sessions a càrrec de Xavi Nusas i Raúl González. L’Arturo Pedrerol continuarà oferint Les nits calentes, mentre que Gemma Abasolo continuarà com durant tot l’any apropant la millor música en català al Rebombori. Podeu consultar la nova graella de programació a radio.staperpetua.org.


Foto: Sortida de la Ràdio aquest 1 de juliol al barri de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Diumenge finalitza l'enquesta per triar el logo dels 30 anys de la Xarxa de Centres Cívics
22 Maig 2020 12:30 - RedaccióDiumenge finalitza l'enquesta per triar el logo dels 30 anys de la Xarxa de Centres Cívics

Aquest diumenge finalitza l'enquesta que ha endegat la Xarxa de Centres Cívics per escollir la imatge [ ... ]

La Regidoria de Salut Pública realitza un tractament contra les plagues
22 Maig 2020 11:32 - RedaccióLa Regidoria de Salut Pública realitza un tractament contra les plagues

La Regidoria de Salut Pública ha anunciat que durant aquesta segona quinzena de maig procedirà al [ ... ]

Enquesta a la Xarxa de centres cívics per triar el logo dels seus trenta anys
15 Maig 2020 14:53 - Marta HiraldoEnquesta a la Xarxa de centres cívics per triar el logo dels seus trenta anys

La Xarxa de Centres Cívics ha posat en marxa a través de la seva pàgina de facebook una enquesta [ ... ]