hola

Les famílies de Santa Perpètua que formen part del Grup de treball de pares de l’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar han criticat en un comunicat la intervenció del Conseller d’Educació, Josep Bargallò el dijous 13 de juny després d’una interpel·lació de la diputada socialista Esther Niubó sobre escola inclusiva.

Bargalló va anunciar que no hi haurà infermeres escolars el curs vinent perquè la pròrroga pressupostària ho fa inviable. El conseller indicava que “hi ha un CAP de referència i un professional sanitari que treballi al centre el temps que faci falta i quan ho necessitin els alumnes”. Les famílies, convidades com a assistents al Parlament en el moment de l’anunci, indiquen que “la proposta de cap manera s’ajusta a les necessitats dels nostres fills, que continuaran sense rebre atenció sanitària de qualitat durant la jornada escolar i mestres, vetlladores i famílies continuaran realitzant tasques sanitàries”. Les famílies manifesten que “no dotar als centres d’infermera escolar constitueix una vulneració del dret dels infants a l’educació i la Salut” i insta al govern “a resoldre l’atenció als infants amb malaties cròniques abans de l’inici del curs 19-20”.

D'altra banda, aquest dimarts 25 de juny  el col·lectiu es tornarà a reunir al Departament d'Educació amb Imma Reguant, Sub-directora d’escola inclusiva, i Carmen Cabezas, Sub-directora General de Promoció de la Salut.  En aquesta reunió concretaran l'Acord Marc Educació-Salut que el Departament d'Educació desplegarà el proper curs 19-20.

 

Foto: Mares del del Grup de treball de l’ACISE al Parlament / Ana Ibáñez

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]