hola

SPSolidària fa una darrera crida a la recerca de famílies voluntàries per acollir un infant refugiat dels campaments sahrauís aquest estiu.

Aquest és un dels projectes que durà a terme aquest 2019. L'altre, que espera poder endegar a l'octubre amb subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua i del Fons Català de Cooperació, és la construcció d'un Centre materno-infantil als campaments sahrauís. Un dels objectius de SPSolidària en el segon semestre és començar a treballar amb la Taula Catalana de Codesenvolupament. Aquesta entitat de segon nivell ha escollit l'ONGD local com a nucli formador en la zona del Vallès Occidental i Oriental i Maresme. la tasca de SPSolidària serà formar a entitats de migrants o mixtes perquè puguin fer projectes de codesenvolupament i les acompanyarà durant l'execució dels mateixos.

Aquests punts es van tractar a l'assemblea anual de socis de SPSolidària que es va celebrar el 14 de juny i que va aprovar les memòries econòmica i d'activitats i la junta directiva que no ha patit canvis respecte a la de 2018. Lídia Aymerich continua sent la presidenta de l'entitat.

L'any 2018 SPSolidària va gestionar 58.570 euros en projectes de cooperació. Va tancar el projecte de cooperativa agrícola de dones Sompou a Tachott Berane (Mauritània) amb el transport d'un tractor; la quarta i última fase de les escoles d'Artemou (Mauritània); una edició més del projecte Vacances en Pau amb els infants refugiats sahrauís; i el d'abastament d'aigua als horts de Bouanzé i Tachott Berane amb la instal·lació de molins de vent per a la seva extracció.

La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha subratllat que l'entitat està formada per personal voluntari cent per cent i que la vintena de persones actives han fet un treball amb molt bons resultats. Aymerich ha fet una última crida a famílies perpetuenques que vulguin acollir un infant sahrauí aquest estiu.

SPSolidària ha aprovat la continuïtat de la junta i les memòries de 2018 que es poden consultar a l'apartat de transparència de la seva pàgina web spsolidaria.org.


Foto: Junta de SPSolidària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]