hola

Republicanos Santa Perpètua es presenta per segon cop a unes eleccions municipals a l'Ajuntament de Santa Perpètua. La seva candidata és Pilar García que s'estrena en una llista electoral. L'acte de presentació es va celebrar el 6 d'abril al Centre Cívic Can Folguera.

Republicanos Santa Perpètua va deixar clar que la seva formació no és independentista però sí que està a favor del dret a decidir i de l'autodeterminació. La formació va aprofitar per apuntar algunes de les seves propostes de govern entre les quals hi ha la desprivatització d'espais públics com el parc Central i la millora de la seguretat. En aquest punt, el coordinador local de Republicanos, Rafael Pérez, va criticar que fa vuit anys ICV en el programa electoral incloïa la policia de proximitat però que, al seu parer, no s'ha implementat. També va argumentar que aquesta presència als barris és necessària per eliminar la inseguretat i per evitar que incívics llencin escombraries al carrer.

La participació de la ciutadania en els plens de la Corporació i temes de sanitat com urgències 24 hores, traductors i el retorn del servei de Ginecologia al CAP van ser altres reivindicacions exposades en la presentació de la candidatura de Republicanos Santa Perpètua.

Republicanos Santa Perpètua presenta una llista encapçalada per Pilar García seguida de Rafael Pérez, Alba Font, David Vargas i Sanaa Bouzerhba. Fins al número deu apareixen Francesc Esteve Solé, Estrella Quiroga, Edgar Pérez, Aitana Zamora i Enric Querol. Completen la candidatura Manuela Moreno, Alexis Pérez, Ahinoa Barriocanal, Sergio Corrons, Silvia García, Oriol Baños, Josefina Martínez, Ernesto González, Lidia Cuenca, Antonio Jorda i Alodia Zamora.

La candidata de Republicanos Santa Perpètua, Pilar García, ha explicat que les dones han de fer un pas endavant i, tot i que sigui la seva estrena en una llista, ha apostat per ser alcaldable.

García ha explicat que després de diverses negociacions amb l'objectiu de fer un front comú republicà que no va arribar a quallar, Som Alternativa, amb el vist-i-plau de l'organització central, estava fent la coalició amb Republicanos i fins i tot va presentar la llista definitiva. L'alcaldable de Republicanos ha acusat l'altra membre de Som Alternativa a Santa Perpètua de negociar amb ERC, coalició que finalment s'ha acceptat, i motiu pel qual ella va deixar la militància de Som Alternativa.

Pilar García ha afirmat que l'objectiu de Republicanos és acabar amb l'actual Equip de Govern a l'Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto: Alguns membres de la candidatura de Republicanos amb Pilar García ( al centre de la imatge) / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política