hola

El candidat del PSC a l’alcaldia, Pere Garcia, ha presentat l’equip de persones que componen la candidatura socialista a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

“Es tracta de persones implicades en la vida del municipi, preparades i compromeses amb els valors socialistes que treballen per tothom que més ho necessita”, segons ha manifestat. La candidatura va ser aprovada per unanimitat de l’assemblea del PSC local el passat 21 de març, segons ha informat la formació en un comunicat.

“En la llista tornen a repetir els actuals regidors perquè han demostrat el gran treball que fan al capdavant de les seves responsabilitats”, detalla Pere Garcia. D’aquesta forma, Olga Valenzuela, regidora de Via Pública, Seguretat Ciutadana, Comerç i Promoció Local, és la número 2, i el regidor d’Educació, Mobilitat i Transport, Antonio Egea, és el número 3 de la candidatura.

El PSC informa que els números 4 i 5 són persones que porten anys compromesos amb el PSC i que han volgut fer un pas endavant per continuar el projecte socialista a l’Ajuntament. Es tracta de Joan Martínez i Toñi Luis, respectivament.

“Totes les persones que formen la candidatura són importants, però vull agrair enormement la incorporació de Manuel Belmonte com a número 6 de la llista”, explica el candidat. Belmonte és una persona molt implicada en la vida social i cultural de Santa Perpètua, segons destaca el PSC. A continuació, en els números 7 i 8 es presenten dues persones independents que s’han volgut sumar al projecte socialista: Noemí Fernández i Adrián Campos. Els segueix Sheila Rejón al número 9 i l'actual regidor Jose Antonio Herrera ocupa el número 10.

La candidatura segueix amb Elisabet Corrales (que s’incorpora com a independent) al número 11. I continua amb persones que disposen d’una llarga trajectòria dins el projecte socialista del municipi com l’ex-regidor Víctor Rodríguez al número 12. Vanesa Valenzuela al 13, Francisco Rubio al 14, Eulogio Rejón al 15, Mari Carmen Ibáñez al 16, Antonio Ardanuy al 17, Manuel Contreras al 18, Albina Lagunas al 19 y Jaime Arenas al 20. Pere Garcia puntualitza que “en aquesta ocasió, la llista la tanca l’ex-alcalde Manuel Ruiz, a qui agraeixo personalment el seu treball i la seva implicació en la millora de Santa Perpètua”.

Finalment, i com a suplents, s’incorporen quatre persones “compromeses amb els valors socialistes”, diu Pere Garcia. Són Manuel Garcia, Pepi Cano, Benito Perfecto i Manoli Berguillos.
“Vull agrair enormement la implicació de tothom que forma part de la nostra candidatura. L’objectiu ha estat combinar l’experiència amb les ganes de seguir treballant per millorar Santa Perpètua i solucionar els problemes del dia a dia dels nostres veïns i veïnes. Estic convençut que tenim un gran equip i que estem preparats per guanyar les eleccions municipals”, conclou Pere Garcia.


Foto: Candidatura socialista de les properes eleccions municipals / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC rebutja la sentència d'inhabilitació de Quim Torra
05 Oct 2020 11:06 - RedaccióERC rebutja la sentència d'inhabilitació de Quim Torra

Esquerra Republicana ha manifestat el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem d’inhabilitació [ ... ]

Política
SPEC celebra que el Parlament insti Salut a reobrir el CAP de La Florida i convertir-lo en un CUAP
14 Oct 2020 14:25 - RedaccióSPEC celebra que el Parlament insti Salut a reobrir el CAP de La Florida i convertir-lo en un CUAP

El Parlament de Catalunya ha aprovat una resolució que insta al Departament de Salut a reobrir el CAP [ ... ]

Política
Les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal en homenatge a Lluís Companys
15 Oct 2020 14:18 - RedaccióLes banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal en homenatge a Lluís Companys

Durant la jornada d’avui les banderes de l'Ajuntament de Santa Perpètua onegen a mig pal en homenatge [ ... ]

Política