hola

Mercè Humet serà la cap de llista de Junts per Catalunya de Santa Perpètua a les eleccions municipals del 26 de maig. El Centre Cívic El Vapor va acollir aquest dimarts la presentació de la candidatura, que compta també amb Albert Garcia com a número dos.

El conseller de Territori, Damià Calvet, va donar suport a la candidatura i va participar a l'acte de presentació. Mercè Humet va expressar voler portar a l'Ajuntament la veu d'un sector de Santa Perpètua que va quedar orfe a les darreres eleccions municipals i va reiterar el seu compromís vers l'1 d'octubre manifestant que la República s'ha de construir des dels Ajuntaments.

En clau municipal, Humet va destacar problemàtiques com la de l'habitatge, la mobilitat i els residus. Pel que fa a l'habitatge, la candidata va indicar la necessitat de crear un parc de lloguer protegit mentre que en mobilitat va expressar la importància de l'estació de la R8 i la millora en l'accessibilitat a l'estació de la línia R3. Humet també va mostrar la seva preocupació per l'impacte que pot ocasionar la instal·lació de la planta d'Amazon i, sobre aquest tema, va destacar la necessitat d'estar en contacte amb la Generalitat.

En residus, la candidata de Junts per Catalunya, va lamentar les dades de reciclatge al municipi i va expressar que cal conèixer models d'èxit a d'altres municipis per tal de traslladar-ho a Santa Perpètua. Mercè Humet va finalitzar la seva presentació amb un record per a Josep Rull i Jordi Turull. La cap de llista de Junts x Catalunya, Mercè Humet, manifestava que per a ella és un repte important ser candidata a l'alcaldia i va indicar voler portar a l'Ajuntament una manera diferent de fer les coses.

Per la seva part, el conseller de territori, Damià Calvet va presentar la candidatura de Mercè Humet com a un gran projecte i una important aposta per Santa Perpètua. Calvet va destacar la importància de la política local perquè permet parlar de temes concrets de la gent i entendre el poble i les seves necessitats. Damià Calvet definia com a plural, transversal, diversa i guanyadora la candidatura encapçalada per Mercè Humet i esperarava el millor resultat possible a les municipals de la candidatura Junts x Catalunya i aposta per les propostes que la cap de llista proposi per Santa Perpètua.

Mercè Humet va ser cap de llista a la dècada dels noranta i regidora a l'Ajuntament de Santa Perpètua amb Convergència i Unió. 


Foto: Calvet, Humet i Garcia, durant la presentació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política