hola

Esquerra Republicana de Catalunya va presentar el dilluns 4 de març en roda de premsa la coalició amb la qual concorrerà a les properes eleccions municipals. La candidatura, sota el nom d'ERC-ARA Acord Municipal, inclou les formacions Moviment d'Esquerres (MES), Som Alternativa i Jovent Republicà.

La coalició va presentar també els seus candidats Joan Bausili, per MES; Maika López, per Som Alternativa i Naara Fernàndez per Jovent Republicà.

El president de la secció local d'ERC, Jordi Vinyals, va qualificar la coalició de "suma entre forces" que treballen en una mateixa manera de fer i va manifestar que la candidatura ERC-ARA Acord Municipal és plural i oberta perquè per treballar pel municipi "no importa d'on vens, com et dius ni què fas".

A les darreres eleccions municipals, ERC ja va fer coalició amb Moviment d'Esquerres. El coordinador de MES al Vallès Occidental, Josep Serra, es referia a aquest acord com pont entre alternatives d'esquerres i forces sobiranistes i definia la candidatura com al suma d'esforços amb l'objectiu de fer programes progressistes i reals basats en els valors dels socialisme i el republicanisme. Pel que fa a la suma a la coalició de Som Alternativa el president d'Esquerra, Jordi Vinyals, explicava que la voluntat és aplegar altra gent amb diferent tarannà i maneres de fer per tal d'ampliar visions i sumar noves aportacions. En aquest sentit el membre de l'executiva nacional de Som Alternativa, Paulino Garcia indicava que «per pinya a nivell municipal i autonòmic és important per treballar en una mateixa direcció».

Jovent Republicà també s'hi ha sumat a la candidatura d'ERC per a les properes eleccions. El seu portaveu, Sergi Garcia, indicava que el moviment al qual represente vol un municipi de futur on el jovent vol participar a les accions del municipi i treballar per una Santa Perpètua plena de feminisme i en contra de l'homofòbia i el racisme, entre d'altres.


Foto: Els candidats de la coalició ERC-ARA Acord Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'
22 Abr 2024 13:25 - RedaccióRaül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, va presentar el seu nou llibre [ ... ]

Política