hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 

Isabel Garcia va ser presentada com a cap de llista de Santa Perpètua en Comú en el marc d’un sopar celebrat al Centre Cívic El Vapor el 22 de desembre.

La candidata va agrair la confiança dels militants del partit i va declarar que “ser alcaldessa de Santa Perpètua és un honor i a l’hora una gran responsabilitat. Estic molt il·lusionada i tinc ganes de seguir construint futur, com ho hem fet en aquests darrers anys”. L’acte va ser presentat per Sergi Hernández, responsable d’Organització del partit i actual regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional.

Segons explica la formació en un comunicat, al sopar va assistir Marta Ribas, coordinadora nacional d’ICV i portaveu- adjunt del grup parlamentari de Catalunya en Comú- Podem, així com una representació comarcal encapçalada per Àngels Marcuello i Ramon Capolat, coordinadors vallesans d’ICV.

En el discurs de presentació, Isabel Garcia, es va referir a l’enquesta de satisfacció dels serveis municipals encarregada per l’Ajuntament recentment i va destacar que “a l’enquesta més d’un 80% de la ciutadania respon que està molt satisfeta o satisfeta de viure al nostre poble. Crec que les propostes realitzades durant aquest mandat i l’equip de regidors/es que m’han acompanyat ha permès aquest nivell de satisfacció i que Santa Perpètua destaqui com un municipi dinàmic i innovador del nostre entorn".

La candidata va recordar que el mandat municipal s’ha desenvolupat en una situació política molt enrarida tant a Catalunya com a Espanya, caracteritzada per un ambient de constant incertesa. Malgrat aquesta situació, Isabel Garcia, ha assegurat que “l’acció de govern de Santa Perpètua ha ofert a la ciutadania un projecte de ciutat sòlid i rigorós, amb una orientació clara i un horitzó il·lusionant i d’esperança”.

Finalment, Isabel Garcia va convidar a tots els assistents a participar en l’elaboració del programa electoral i la candidatura que Santa Perpètua en Comú presentarà a les eleccions municipals del proper maig.


Foto: Un moment de l'acte de presentació de la candidata / Santa Perpètua en Comú 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC vol ser el dic de contenció de les dretes i d'un possible pacte PSOE-C's
15 Abr 2019 11:56 - Estrella NúñezERC vol ser el dic de contenció de les dretes i d'un possible pacte PSOE-C's

ERC ha de ser determinant a Madrid per poder denunciar la vulneració de drets, de persecució dels [ ... ]

Política
El PSC organitza avui una xerrada sobre joves i treball amb el diputat Pol Gibert
27 Mar 2019 10:34 - RedaccióEl PSC organitza avui una xerrada sobre joves i treball amb el diputat Pol Gibert

El diputat socialista al Parlament de Catalunya i Secretari de Treball de la Comissió Executiva del [ ... ]

Política
La Corporació aprova per unanimitat l'adhesió a l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública
29 Mar 2019 12:10 - RedaccióLa Corporació aprova per unanimitat l'adhesió a l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública

El Ple, celebrat ahir dijous al vspre, va aprovar per unanimitat l'adhesió de Santa Perpètua a l'Associació [ ... ]

Política