hola

Les seccions locals d’Esquerra Republicana de Mollet, Santa Perpètua, Palau, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost, Parets i La Llagosta han començat a treballar les línies estratègiques i comunes dels respectius programes electorals.

Entre les propostes ja treballades destaca la creació d’una anella verda que uneixi els municipis seguint el riu Besòs, el Tenes, la Riera de Caldes i l’espai natural de Gallecs. El portaveu i cap de llista d'ERC al municipi, Pol Altayó, ha explicat que aquest és un  exemple de la necessitat de traspassar límits administratius locals a l’hora de pensar en actuacions i afegeix que "no podem seguir vivint d’esquenes a Mollet, per exemple, quan el nostre hospital de referència és el d’aquesta ciutat o quan compartim un espai tant transcendent com Gallecs. I d’aquí es poden exportar idees en serveis socials, cultura, fp, etc.”

Les propostes treballades en aquesta primera reunió seran incloses en els programes electorals de les vuit seccions locals en una demostració de treballar de manera diferent. “A dia d’avui, ERC només té l’alcaldia de Martorelles, però treballem convençuts per governar als vuit municipis i generar les polítiques mancomunades i adequades pel territori”, clou Altayó.

Durant la trobada L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, va explicar que cal pensar també en àmbits com la mobilitat, mentre que el candidat de Mollet, Oriol López, va assegurar que l’aposta és decidida per “mancomunar serveis, perquè seria bo pel global de la ciutadania. Creiem en la necessitat de treballar conjuntament”. En aquest sentit es van apuntar alguns dels àmbits més importants a definir propostes conjuntes com són: ocupació, formació, territori, mobilitat, esport o cultura.


Foto: Representants de les seccions d'ERC vallesanes /ERC

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política