hola

El PSC ha posat en marxa un procés participatiu amb l’objectiu de recollir propostes de la ciutadania que acabin formant part del programa de govern per a les properes eleccions municipals de maig de 2019.

Segons ha explicat el candidat del PSC a l’alcaldia de Santa Perpètua, Pere Garcia, “volem fer la millor proposta per al municipi, i aquesta serà la que compti amb la participació i les propostes dels nostres veïns i veïnes”. “Per aquest motiu -afegeix- hem creat el formulari "La teva proposta" a la pàgina web peregarciaspm.cat que es pot omplir donant resposta a una pregunta molt senzilla: Què creus que cal millorar a Santa Perpètua”.

A més del formulari que es troba a la web del candidat, la ciutadania pot enviar un correu electrònic a peregarciaspm@gmail.com realitzant la seva proposta, aportació, o queixa.
Pere Garcia explica en un comunicat que “obrim un canal per donar veu a les necessitats que la ciutadania troba en el seu dia a dia, i que és tot allò que des de l’Ajuntament volem treballar per seguir millorant al nostre municipi”.

El PSC recorda que sempre s’ha comptat amb les aportacions ciutadanes i que en ocasions anteriors s’han recollit a partir de reunions, xerrades o carpes informatives. “Ara volem anar un pas més enllà i aprofitar les xarxes socials i l’accessibilitat que permeten per facilitar l’arribada de propostes”, detalla Pere Garcia.

A banda del formulari web i el correu electrònic, el PSC de Santa Perpètua anuncia que seguirà instal·lant carpes informatives i fent reunions arreu del municipi per recollir directament les propostes que vulgui realitzar la ciutadania.


Foto: Carpa del PSC al passeig de la Florida / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política