hola

El grup de dones d’ERC Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat la campanya ‘Fem Xarxa’ amb motiu del dia mundial contra la violència vers les dones, que es commemora el 25 de novembre.

Es tracta d'una campanya digital per tal d’arribar al màxim de ciutadania com sigui possible, "ja que la responsabilitat d’acabar amb les violències de gènere pertany a tothom", explica el grup en un comunicat. La formació recorda que aquest 2018 "s’han produït 22 feminicidis als Països Catalans, tot i què els assassinats masclistes són tan sols la punta de l’iceberg" i afegeix que "les violències masclistes inclouen la violència sexual, la violència econòmica, la violència simbòlica i totes aquelles situacions de discriminació patides per les dones". La campanya denunciarà i donarà visibilitat a aquestes situacions.

ERC també assenyala que aquest any, a més, "ha estat marcat per l’empresonament i l’exili de les nostres polítiques i polítics. Aquesta situació també ha generat una doble violència i discriminació, ja que el tracte donat pels mitjans a les preses i exiliades polítiques ha tingut una clara marca de gènere, destacant-les per les seves relacions familiars i afectives i no per l’activitat política per la qual estan patint conseqüències. Aquesta violència simbòlica i quotidiana d’invisibilització de les dones també suposen una discriminació i una desigualtat cap a les dones que la societat no ha de tolerar".


Foto: Web d'ERC de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC insisteix que la millora de la carretera Caldes-Terrassa descongestionaria Santa Perpètua
27 Maig 2021 14:55 - RedaccióEl PSC insisteix que la millora de la carretera Caldes-Terrassa descongestionaria Santa Perpètua

El PSC insisteix en la millora de la carretera entre Caldes i Terrassa per reduir el trànsit i la contaminació [ ... ]

Política
Julia González, nova presidenta del PP de Santa Perpètua
11 Jun 2021 13:52 - RedaccióJulia González, nova presidenta del PP de Santa Perpètua

Julia González, fins ara secretària general, ha estat escollida nova presidenta del Partit Popular [ ... ]

Política
El Ple aprova la proposta d'Adif de suprimir dos passos a nivell de la R3
28 Maig 2021 13:50 - RedaccióEl Ple aprova la proposta d'Adif de suprimir dos passos a nivell de la R3

El Ple municipal ha aprovat per unanimitat la proposta d'Adif per suprimir dos passos a nivell de la [ ... ]

Política