hola

La secció local d’ERC ha expressat en un comunicat de premsa sobre la visita del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, que “per primera vegada en tots aquests anys, el Departament s’alinea amb el consistori i la comunitat educativa i dona suport a la proposta d’institut escola com a solució a les diverses problemàtiques que pateix el municipi”.

Al comunicat, ERC afirma que Els Aigüerols tindran projecte propi d'escola-institut, que es començarà a treballar a serveis territorials amb la direcció i l'AMPA, però que no serà una realitat imminent ja que el cal refer el projecte i planificar les properes accions a dur a terme.

ERC també valora positivament el compromís d’executar les obres de la reforma d’infantil de l’Escola Bernat de Mogoda per eliminar el mòdul prefabricat. Per a ERC, aquesta tasca no hauria estat possible sense els equips directius i les associacions de famílies dels centres, ni de bona part dels partits polítics locals que han assolit consensos importants en aquest àmbit.

“En el cas de les millores que corresponen a la Generalitat, el conseller Bargalló va assolir el compromís d'executar les obres de la reforma d'infantil per eliminar el mòdul prefabricat en la major brevetat possible” explica la regidora Montse Vinyallonga. En el cas del CREVE es va assolir el compromís de potenciar l'equipament per a la millora de la Formació Professional, donant una millor oferta educativa, i una millor sortida laboral.

Esquerra Republicana de Santa Perpètua dona suport al projecte presentat per Bargalló en la seva visita a Santa Perpètua.


Foto: Regidors d'ERC i de la CUP amb el conseller a la plaça de la Vila /  Generalitat de Catalunya

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política