hola

L'assemblea d'ERC de Santa Perpètua ha escollit Pol Altayó el seu cap de llista per a les properes eleccions municipals que s’han de celebrar el 2019. Altayó va presentar l'única candidatura en el procés de primàries i va obtenir 31 vots a favor i 1 abstenció. L'assemblea s'ha celebrat aquesta setmana a la seu d'ERC.

Pol Altayó va comunicar que “des del 10 d’abril de 2018 sóc el militant 42.973 d’Esquerra, però això només és l'anècdota" i va afegir que "aquest projecte va de col·lectius i diversitat" Altayó fins ara havia format part de les llistes com a independent. Aquest pas el fa “en un moment complex pel partit. Tenim el president a la presó, la secretaria general a l’exili i molts companys i companyes investigades. Tot per posar unes urnes i posar en valor la veritable democràcia: la decisió de la ciutadania”.

Altayó, durant l'assemblea, va exposar les línies d’actuació bàsiques on va destacar que “la República la construirem impulsant polítiques socials. Des del respecte, la diversitat i la inclusió. Des del Parlament de Catalunya però també des de cada un dels ajuntaments del país”. També va destacar la feina feta pel grup municipal en aquest tres anys i va afirmar que “som l’alternativa a la inèrcia que fa masses anys que mou aquest municipi". Cal aire fresc. Obrir portes i finestres per renovar l’aire i fer les coses". ERC de Santa Perpètua també aposta per una llista on dones i homes estiguin representats de la mateixa manera. Altayó afegeix que "a més de cremallera, treballarem incansablement per fer un pas més en l’obertura i creixement del partit incloent tants col·lectius i persones diferents com puguem en la nostra candidatura".

Durant l'acte, es va recordar la situació dels "ostatges" a Estremera, Alcalà-Meco i Soto del Real i "al perpetuenc i amic Jordi Cuixart a qui mai aconseguiran fer callar. La seva dignitat no hi cap en aquelles quatre parets. Jordi, et volem lliure” sentenciava Altayó.

Finalment, l’assemblea ha volgut deixar clar que aquesta tria no tanca cap porta a possibles contactes per tal de generar sinèrgies entre diferents candidatures i col·lectius de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2019.


Foto: Pol Altayó, durant una sessió plenària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política