hola

El PSC de Santa Perpètua ha informat que més del 60% del Pla de Govern socialista ja està en marxa. La formació ha explicat, en roda de premsa, que ja s'han iniciat o executat 71 de les 122 accions que contemplava el programa electoral del PSC.

El primer secretari dels socialistes de Santa Perpètua, Manuel Ruiz, ha destacat que el Pacte de Govern que van subscriure amb ICV "és sòlid, estable i cohesionat per un objectiu comú: treballar en benefici de la ciutadania de Santa Perpètua" . Ruiz ha afirmat que "encara ens queda "Molt per fer" (lema de les eleccions de 2015) amb accions pendents de realitzar a les regidories que lidera el PSC, "i que incrementaran considerablement el grau de compliment del programa".

El segon tinent d'alcaldia, Antonio Egea, com a responsable de l'àrea de Ciutadania, ha destacat la feina realitzada en l'atenció a les persones "desenvolupant moltes accions en l'àmbit dels serveis socials o l'educació", i ha posat com a exemple l'increment de recursos a les famílies amb majors necessitats , la priorització de les beques escolars i de menjador per als infants, i el desenvolupament de plans d'ocupació per prioritzar la contractació de persones del municipi en situació d'atur.

En l'àmbit de l'educació, s'han mostrat "orgullosos" d'haver desenvolupat el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i del Projecte d'Acompanyament Escolar (PAE). Egea, durant la seva intervenció, ha avançat que dos dels grans objectius per aquest any són poder desenvolupar el Pla de Foment de la Lectura i crear l'Escola Municipal de les Arts "amb l'objectiu de convertir-la en tot un referent a la comarca i dins l'àmbit català".

En mobilitat i transport, ha destacat el nou vehicle del bus urbà que és menys contaminant i les obres de millora centrades en garantir la seguretat viària i pacificar el trànsit com la urbanització de rotondes o les obres de l'avinguda de Girona.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Via Pública, Comerç i Promoció Local, Olga Valenzuela, ha destacat "el gran esforç que s'està realitzant a la Policia Local per aproximar-la més als veïns i veïnes del poble" així com els nous projectes "Correm Junts" o la campanya "Pels Valents" i ha afegit que "s'està reforçant el servei de policia de proximitat, entre d'altres projectes que s'estan treballant". Altres accions que ha destacat ha estat la nova marca comercial de Santa Perpètua i el suport al comerç i als nous emprenedors que volen instal·lar el seu negoci a la nostra ciutat.

El PSC ha distribuït el seu butlletí L'Opinió on fa balanç de gestió del govern del PSC a l'Ajuntament i on recull, en una quinzena d'àmbits, les 71 accions que han executat o s'han posat en marxa durant el gairebé tres anys d'aquest mandat 2015-2019.


Foto: D'esquerra a dreta Olga Valenzuela, Manuel Ruiz, Antonio Egea i Víctor Rodríguez, durant la ronda de premsa / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal en homenatge a Lluís Companys
15 Oct 2020 14:18 - RedaccióLes banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal en homenatge a Lluís Companys

Durant la jornada d’avui les banderes de l'Ajuntament de Santa Perpètua onegen a mig pal en homenatge [ ... ]

Política
La Taula del Pacte de Ciutat treballa en la diagnosi i en la creació de les comissions sectorials
13 Oct 2020 11:20 - RedaccióLa Taula del Pacte de Ciutat treballa en la diagnosi i en la creació de les comissions sectorials

Els quatre grups municipals que formen el Consistori van signar el 24 de juliol l’impuls del Pacte [ ... ]

Política
Jordi Cuixart afirma que seguirà lluitant per l'amnistia
19 Oct 2020 16:15 - RedaccióJordi Cuixart afirma que seguirà lluitant per l'amnistia

El president d’Òmnium Cultural, el perpetuenc Jordi Cuixart, ha afirmat que seguirà lluitat pel [ ... ]

Política