hola

L'activista, professor i impulsor de la campanya Casa nostra, casa vostra i número 9 de la llista d'ERC a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Rubén Wagensberg va participar el divendres en un acte de campanya a Santa Perpètua.

Acompanyat del portaveu d'ERC a l'Ajuntament, Pol Altayó, Wagensber va repassar i analitzar els esdeveniments des de l'1 d'octubre. Sobre el referèndum el número nou de la llista d'ERC va expressar que la gent va ser qui el va fer possible i que la república catalana ha de servir per canviar les coses que no funcionen. Durant l'acte, el perpetuenc i president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va estar present en ser recordat per Rubén Wagensberg en diverses ocasions. Ambdós van coincidir al camp de refugiats d'Idomeni. Per a Wagensberg el 21 de desembre hi ha d'haver una majoria en escons i vots a favor del sobiranisme perquè sense això "serà difícil avançar i ens tocarà resistir".

El número nou de les llistes d'ERC a les eleccions del 21 de desembre va defensar el projecte sobiranista i va indicar que s'ha de continuar buscant la manera de implementar-la amb el consens de la resta de partits polítics.

L'acte es va desenvolupar al Centre Cívic el Vapor.


Foto: Altayó i Wagensberg, durant l'acte / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política