hola

El jutge Pablo Llarena, del Tribunal Suprem, ha decidit mantenir en presó provisional sense fiança el perpetuenc i president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart . També al vicepresident cessat , Oriol Junqueras, així com el conseller d'Interior cessat, Joaquim Forn, i el president de l'ANC, Jordi Sànchez.

El jutge veu risc de reiteració delictiva , malgrat no apreciar risc de fuga. Als consellers cessats la fiscalia els acusa de rebel·lió, sedició i malversació de fons, mentre que en el cas dels presidents d'Omnium i ANC estan acusats de sedició. Les defenses de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart han reiterat que en tot cas van actuar de manera pacífica i han anunciat que recorreran la decisió del magistrat Pablo Llarena.

Per als altres encausats, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Carles Mundó, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull, el jutge ha dictat presó eludible mitjançant una fiança de 100.000 euros.
Arran de la decisió del jutge de mantenir a la presó a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, s' ha convocat concentracions davant de tots els ajuntaments de Catalunya per exigir-ne l’alliberament. Les mobilitzacions seran a les vuit del vespre. A Santa Perpètua es convoca cassolada a la plaça de la Vila a partir de les 20 hores.

 

Foto: Cuixart durant un acte a Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política