hola

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Santa Perpètua de Mogoda ha fet una aportació econòmica a la caixa de solidaritat que es va crear "amb l’objectiu de poder assumir les despeses de les multes i fiances que la justícia espanyola està aplicant contra els presos polítics", segons explica la formació en un comunicat.


El president de la secció local, Jordi Vinyals, ha destacat que “davant l’ofensiva judicial de la injustícia espanyola la secció local d’ERC ha volgut aportar la seva solidaritat. Ara mateix tenim ciutadans i consellers empresonats per les seves idees i farem tot el possible perquè aquesta situació es reverteixi el més aviat possible”. Vinyals afegeix “no hem tingut cap dubte en destinar íntegrament els diners aconseguits de la venda de samarretes a la caixa de solidaritat. Segurament ens haurem quedat curts per tanta injustícia”

ERC recorda que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, president d’Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana, respectivament, són a la presó des de fa un mes. De la mateixa manera el vicepresident del govern de la Generalitat de Catalunya i 7 consellers més han estat empresonats fa 14 dies. "La privació de la seva llibertat per defensar i aplicar els seus ideals són exemple de les formes de l’estat espanyol que davant d’un conflicte polític prefereix utilitzar la violència i la repressió enlloc del diàleg".

ERC afirma que seguirà "treballant per la llibertat dels presos polítics des de les institucions i des del carrer de totes les possibles formes que pugui". En aquest sentit anima a participar de la marxa convocada avui al parc dels Països Catalans pel CDR Santa Perpètua de Mogoda , just el dia que fa un mes que els Jordis són privats de la seva llibertat. El comunicat conclou que "Us volem a casa!


Foto: Grup d'ERC en el darrer ple d'octubre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política