hola

ICV assegura que no trencarà el pacte de govern amb el PSC subscrit desprès de les darreres eleccions municipals de 2015, segons ha informat en un comunicat de premsa.

Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua i coordinadora local d’ICV, ha declarat que “el pacte de govern a Santa Perpètua, entre ICV i el PSC, és positiu per la ciutat, funciona bé i és estable. No hi ha cap raó per trencar una cosa que funciona bé. A més, crec que ara no és el moment de més trencadisses, sinó de crear marcs de trobada i de respectar la diversitat política i social de la ciutat”. L'alcaldessa ha realitzat aquestes manifestacions en resposta a la reclamació d'ERC que havia demanat a la formació ecosocialista trencar el pacte de govern amb el PSC pel seu suport a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

Per la seva banda, Joan Alcántara, portaveu local d’ICV, remarca que “aquest pacte local de govern porta associat un programa de govern d’esquerres i aquest representa el nostre compromís amb la ciutadania. Quan vàrem signar l’acord ho fèiem per a tot el mandat municipal. La reclamació d’ERC no té sentit i està mancada de tota ètica, perquè el més important és el municipi i el benestar de la ciutadania. A dia d’avui, la majoria dels acords locals entre ERC i el PSC s’estan mantenint a tot Catalunya”.

Finalment l’alcaldessa ha recordat que “encara que el tema nacional no formi part de l’acord local de govern, amb el PSC ens hem posat d’acord per mostra el nostre rebuig al 155 i la DUI, perquè cap d’aquesta propostes contribueix a resoldre el problema polític que existeix i seguirà existint a Catalunya i Espanya”.


Foto: Imatge d'arxiu dels coordinadors locals d'ICV davant la seu / ICV

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política