hola

El portaveu d'ERC, Pol Altayó, ha emplaçat al govern municipal a posicionar-se políticament davant el referèndum de l'1 d'octubre. A més, ha titllat de "covard" la postura de l'Ajuntament de Santa Perpètua per no posicionar-se i deixar en mans d'un escrit del Secretari la decisió.

Altayó va realitzar aquestes manifestacions divendres 8 de setembre al vespre a la plaça de la Vila durant la concentració en suport al Referèndum que s'ha de celebrar el dia 1 d'Octubre, després que el Tribunal Constitucional hagi començat a actuar contra les lleis que va aprovar el Parlament de Catalunya.

Les seccions locals d'ERC-MES, la CUP i el PDeCAT van realitzar aquesta convocatòria i van reclamar a l'Ajuntament que cedeixi els espais electorals habituals amb l'objectiu que la ciutadania pugui "votar com sempre". Els concentrats van cridar consignes a favor de votar.

Pol Altayó va demanar claredat a l'Ajuntament davant el referèndum.

Centenars de persones es van concentrar a la plaça de la Vila i van demanar a l'Ajuntament que cedeixi espais per poder votar l'1 d'octubre. També es va donar lectura a un manifest.
Mercè Humet, en representació del PDeCAT, va manifestar que era previsible la decisió municipal però que les tres formacions treballaran perquè l'1 d'octubre es pugui votar " no com sempre però si en locals alternatius"

El portaveu de la CUP, Salvador Alemany, va reafirmar que l'1 d'octubre es votarà a Santa Perpètua.

Abans de la intervenció dels portaveus de les tres formacions Neus Umbert i Maite Navarro van donar lectura a un manifest. Umbert va assenyalar que tant "a Barcelona com a Madrid hi ha formacions polítiques que volen que no voten". Navarro va cridar a la mobilització ciutadana per defensar el referèndum de l'1 d'octubre.


Foto: Concentració a la plaça de la Vila / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política