hola

Manuel Ruiz ha estat reelegit Primer Secretari del PSC de Santa Perpètua que ha renovat la seva direcció i ha escollit la nova Comissió Executiva per unanimitat dels assistents a l'assemblea, segons ha informat el partit en un comunicat.

El PSC local torna a estar encapçalat per Manuel Ruiz, exalcalde del municipi, com a Primer Secretari. Ruiz ha destacat que "aquest equip segueix la línea de l'anterior etapa, combinant el coneixement, l'experiència i, el més important, l'actitud constructiva i positiva".

A més de Manuel Ruiz, la Comissió Executiva està integrada pels regidors socialistes Olga Valenzuela, com a secretària d'Organització i Finances; Antonio Egea, responsable de Política Municipal; i José Antonio Herrera a les secretaries de Formació i Joventut. L'equip també està format per Víctor Rodríguez, a les secretaries d'Innovació i Comunicació; Joan Martínez, responsable d'Entitats i Benestar Social; Pere García a Política Municipal i Eulogio Rejón a Dinamització.

Un dels principals reptes de la nova Executiva, segons explica el Primer Secretari, és "transformar l'agrupació en un espai dinàmic i obert a la ciutadania, on debatre temes d'actualitat i d'interès per a tota la ciutadania". "A més -destaca- hem de promoure més la participació de la militància i fer trasllat de tota l'acció que estem fent al govern municipal".

La nova Comissió Executiva convida a participar als veïns i veïnes del municipi que se sentin identificats amb els valors socialistes. "Coneixem els problemes reals de la gent de Santa Perpètua, i per això volem trobar solucions entre tots i totes, aconseguint que més veïns facin seu el nostre projecte social", conclou Manuel Ruiz.


Foto: Nova executiva del PSC de Santa Perpètua / PSC 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política