hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El regidor d’ERC-MES Albert Bonàs ha qualificat "d’hipòcrita" l’actitud d’ICV a Santa Perpètua de Mogoda sobre Gallecs, mentre que el portaveu del grup Pol Altayó ha afirmat que "Esquerra no es troba davant cap incoherència com ens acusa ICV".

La formació, en un comunicat, assegura que ERC va votar en contra d’un punt que "demanava moltes coses: modificar el pla director, renunciar al trasllat dels metres quadrats en d’altres espais que hem aprovat incloure al PEIN i també que la Generalitat renunci a qualsevol possible reclamació a l’Ajuntament". El grup considera que està d'acord amb el 75% de la proposta i que per aquest motiu van demanar separar aquest punts però no es va acceptar i "per això van votar en contra".

Altayó assenyala que "no podem donar suport a un punt que barreja diferents aspectes. Compartim molts d’aquests aspectes, però carregar tota la responsabilitat de l’incompliment del conveni signat el 2014 a l’INCASOL és una actitud que no podem compartir. Per això el nostre vot contrari a en aquest punt ja que no es va voler separar de la resta d’aspectes on si coincidim”

ERC recorda que al maig de 2014 va ser l'alcaldessa Isabel Garcia, qui va signar el conveni amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, el director de l’Incasòl Damià Calvet, per permetre la instal·lació de l’empresa TransWences a l’àmbit de Can Banús i que el conveni preveu el finançament corresponent per part de l’Incasòl per a la construcció de l’edifici de Desenvolupament Local del complex d’equipaments de la Granja Soldevila.

La formació manifesta que "no podem compartir que després d’acordar la urbanització de Can Banús entre ajuntament i INCASOL, el primer rebi els diners acordats i un any després (maig del 2015, a 5 dies de les eleccions municipals) demani no urbanitzar Can Banús i incompleixi el conveni". I afegeix que "un conveni que, per cert, a dia d’avui encara és vigent mentre no hi hagi la voluntat de les parts a negociar un nou escenari". En aquest sentit, Altayó afirma que "incompleixen amb allò que van signar conjuntament amb l’INCASOL i no es responsabilitzen de les seves decisions. Enlloc de remar conjuntament per donar compliment a la resolució del Parlament i celebrar els acords assolits es dediquen a mirar cap a una altra banda i responsabilitzar només al govern de la Generalitat”. Afegeix que “el govern de la Generalitat via INCASOL és tan responsable de la situació com l’Ajuntament del municipi. El conveni està signat per ambdues parts”.

ERC celebra el canvi d'opinió del govern local però l' emplaça a assumir responsabilitats d'allò signat i seure i renegociar amb l'INCASOl per signar un nou conveni que doni compliment a la resolució del Parlament sobre Gallecs.


Foto: Paratge de Gallecs / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'ANC inicia avui la venda de tiquets per assistir a la manifestació de la Diada
27 Ago 2018 12:50 - RedaccióL'ANC inicia avui la venda de tiquets per assistir a la manifestació de la Diada

L’ANC de Santa Perpètua inicia avui la venda de tiquets per a l’autocar que desplaçarà els perpetuencs [ ... ]

El Ple aprova una proposició en suport al poble gitano
27 Ago 2018 13:15 - RedaccióEl Ple aprova una proposició en suport al poble gitano

La Corporació va celebrar el 24 de juliol la sessió plenària ordinària del mes de juliol.

L'Ajuntament commemora demà amb un acte institucional la Diada Nacional de Catalunya
10 Set 2018 09:57 - RedaccióL'Ajuntament commemora demà amb un acte institucional la Diada Nacional de Catalunya

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemorarà demà 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya [ ... ]