hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El regidor d’ERC-MES Albert Bonàs ha qualificat "d’hipòcrita" l’actitud d’ICV a Santa Perpètua de Mogoda sobre Gallecs, mentre que el portaveu del grup Pol Altayó ha afirmat que "Esquerra no es troba davant cap incoherència com ens acusa ICV".

La formació, en un comunicat, assegura que ERC va votar en contra d’un punt que "demanava moltes coses: modificar el pla director, renunciar al trasllat dels metres quadrats en d’altres espais que hem aprovat incloure al PEIN i també que la Generalitat renunci a qualsevol possible reclamació a l’Ajuntament". El grup considera que està d'acord amb el 75% de la proposta i que per aquest motiu van demanar separar aquest punts però no es va acceptar i "per això van votar en contra".

Altayó assenyala que "no podem donar suport a un punt que barreja diferents aspectes. Compartim molts d’aquests aspectes, però carregar tota la responsabilitat de l’incompliment del conveni signat el 2014 a l’INCASOL és una actitud que no podem compartir. Per això el nostre vot contrari a en aquest punt ja que no es va voler separar de la resta d’aspectes on si coincidim”

ERC recorda que al maig de 2014 va ser l'alcaldessa Isabel Garcia, qui va signar el conveni amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, el director de l’Incasòl Damià Calvet, per permetre la instal·lació de l’empresa TransWences a l’àmbit de Can Banús i que el conveni preveu el finançament corresponent per part de l’Incasòl per a la construcció de l’edifici de Desenvolupament Local del complex d’equipaments de la Granja Soldevila.

La formació manifesta que "no podem compartir que després d’acordar la urbanització de Can Banús entre ajuntament i INCASOL, el primer rebi els diners acordats i un any després (maig del 2015, a 5 dies de les eleccions municipals) demani no urbanitzar Can Banús i incompleixi el conveni". I afegeix que "un conveni que, per cert, a dia d’avui encara és vigent mentre no hi hagi la voluntat de les parts a negociar un nou escenari". En aquest sentit, Altayó afirma que "incompleixen amb allò que van signar conjuntament amb l’INCASOL i no es responsabilitzen de les seves decisions. Enlloc de remar conjuntament per donar compliment a la resolució del Parlament i celebrar els acords assolits es dediquen a mirar cap a una altra banda i responsabilitzar només al govern de la Generalitat”. Afegeix que “el govern de la Generalitat via INCASOL és tan responsable de la situació com l’Ajuntament del municipi. El conveni està signat per ambdues parts”.

ERC celebra el canvi d'opinió del govern local però l' emplaça a assumir responsabilitats d'allò signat i seure i renegociar amb l'INCASOl per signar un nou conveni que doni compliment a la resolució del Parlament sobre Gallecs.


Foto: Paratge de Gallecs / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple Municipal aprova un protocol per impulsar unes festes lliures de violències sexistes
19 Jul 2017 13:57 - RedaccióEl Ple Municipal aprova un protocol per impulsar unes festes lliures de violències sexistes

El Ple de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat per unanimitat el Protocol contra les agressions [ ... ]

La Corporació aprova destinar 300.000 euros a les obres d'adequació de l'Escola Municipal de Música i Dansa
19 Jul 2017 14:10 - RedaccióLa Corporació aprova destinar 300.000 euros a les obres d'adequació de l'Escola Municipal de Música i Dansa

La Corporació Local va aprovar per unanimitat en la sessió plenària de juliol una modificació de [ ... ]

Gabriel Rufián espera que Santa Perpètua voti l’1 d’octubre
19 Jul 2017 14:30 - RedaccióGabriel Rufián espera que Santa Perpètua voti l’1 d’octubre

El parc Municipal es va omplir aquest dimarts 18 de juliol per escoltar el diputat d’ERC al Congrés, [ ... ]