hola

Mireia Mata, directora general d’igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, oferirà la xerrada Polítiques d’igualtat avui i a la República en un acte que organitza la secció local d'ERC el proper dimarts 28 de febrer a les 20h al Centre Cívic de Can Taió.

La formació republicana conjuntament amb Moviment d’Esquerres, inicia amb aquest acte un conjunt de xerrades a l’entorn de temàtiques diverses "per analitzar què passa avui en dia i cap a on volem anar amb la futura República Catalana", segons explica en un comunicat L’objectiu de les sessions és conèixer de primera mà la situació actual i plantejament de futur amb persones de la primera línia política actual. La ciutadania també podrà preguntar als ponents per encetar el debat i resoldre dubtes.

Mireia Mata també ostenta càrrecs orgànics dins Esquerra Republicana, essent Vicesecretària General d’Entorn, Gestió del Coneixement i Dones.

Les formacions organitzadores de l’acte consideren "imprescindible afrontar aspectes transcendentals i de marcat caire social i progressista per afrontar l’immens repte que tenim per davant de construir un nou estat: la República Catalana", segons destaca el comunicat. El cicle vol dotar del coneixement a la ciutadania interessada i poder interactuar amb responsables directes del govern de la Generalitat de Catalunya.


Foto: ERC organiitza el cicle / Arxiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política