hola

El Ple de la Corporació del mes de febrer, que començarà avui a les 19 hores, s'iniciarà amb un minut de silenci en record a la dona assassinada per la seva exparella. Durant la sessió també es donarà lectura al manifest elaborat per la Junta de Portaveus que mostra el seu absolut rebuig i la més ferma condemna a aquest tipus de violència.

L'ordre del dia consta de set punts i sis proposicions municipals . La Comissió Informativa d'organització i economia donarà compte de diversos informes i reconeixements de crèdits. També s'aprovarà inicialment l'Ordenança General de Subvencions

La Corporació aprovarà la creació d’un Protocol contra les agressions sexistes als espais d’oci i festius de Santa Perpètua a petició de la Comissió organitzadora de la Santa Moguda i de divuit partits polítics i entitats. El Consistori vol implicar a totes les entitats, col·lectius i professionals de l’àmbit de prevenció i lluita contra les violències masclistes i pretén que el Protocol es comenci a executar a la Festa Major d’estiu 2017.

El Ple també aprovarà una proposició sobre la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, que reclama a la Generalitat i l'Estat recuperar el pressupost destinat a les polítiques de dones. El consistori també debatrà l'adhesió de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda al Manifest del Pacte Nacional pel Referèndum i donarà suport al manifest Lluita amb Unió de Pagesos per la dignitat de la pagesia i la marxa pagesa que es va celebrar a finals de gener.

La Corporació també exigirà el final de les altes mediques injustificades i reivindicarà el dret de les persones a emmalaltir amb dignitat. La proposició es traslladarà a la PAICAM, la plataforma d'afectats de L’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques.

Per últim, el Ple te previst aprovar per unanimitat una proposició contra les practiques abusives de les empreses del sector elèctric, la qualitat del subministrament, per una millora de la inversió a la xarxa i pel compliment del protocol de pobresa energètica.

Com és habitual Ràdio Santa Perpètua emetrà en directe la sessió plenària que començarà a les set de la tarda.


foto: Sala de plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política