hola

ICV de Santa Perpètua anima aquest dimecres 15 de febrer, a les 18h, a l’Espai 2 de la Biblioteca Municipal Josep Jardí a participar al Taller presencial “Fem un país en comú”. La formació convida la ciutadania a "participar, i pensar col·lectivament sobre l’articulació i la construcció del nou espai polític i social que ha de ser una eina per caminar cap a un país més just, democràtic, fraternal i divers".

El 29 de gener, en un acte celebrat a les Cotxeres de Sants de Barcelona, es va donar el tret de sortida del procés participatiu per crear aquest nou espai polític d’esquerres i sobiranista a Catalunya. El taller, obert a la ciutadania, reflexionarà i discutirà a l’entorn de les ponències 0, en les que han participat més de 350 persones, i que es van presentar a l'acte del passat 29 de gener. La ciutadania pot participar a través d'aquest taller presencial i al web www.unpaisencomu.cat amb aportacions personals online durant els mesos de febrer i març. L'assemblea constituent d'aquest nou espai que s'anomena provisionalment Un País en Comú tindrà lloc al mes d'abril.

ICV informa que el taller comptarà amb un ponent, un dinamitzador i un relator aportats pel nucli organitzador nacional. També està prevista la participació de la coordinació local d’ICV: Albert Ortiz i Isabel Garcia, també alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda.


Foto: Isabel Garcia i Albert Ortiz, davant la seu d'ICV / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política