hola

Marçal Solà

El Pla Local de Joventut inclourà campanyes contra agressions sexistes i també el CREVE com a recurs de formació i sortida laboral. Aquestes han estat les dues al·legacions aprovades per la Corporació Local en el decurs del Ple ordinari del mes de desembre celebrat aquest dimecres.

El Ple, per contra, ha desestimat incloure recursos que ofereixen altres administracions, polítiques d'habitatge i plans d’ocupació específics per a joves. El grup municipal d'ERC-MES va presentar totes aquestes al·legacions. L'aprovació definitiva del Pla Local de Joventut va comptar amb els vots favorables dels grups municipals d'ICV-Euia, ERC-MES, PSC i Ciutadans; i les abstencions de la CUP i Plataforma Cívica.

El Pla Local de Joventut 2016-2019 contempla una trentena de projectes en l'àmbit de l'educació, la salut, l'ocupació, el lleure i la participació. El regidor de Joventut, Marçal Solà, va explicar que el Pla de Joventut "és una eina que ha de servir per treballar en els diferents àmbits que afecten als i les joves".

El regidor d'ERC-MES Jordi Umbert, malgrat que el seu grup va votar favorablement a la proposta, va mostrar una sèrie de desavinences. Entre elles, Esquerra no comparteix el tema de no incloure polítiques d'habitatge a causa de la problemàtica que pateix el col·lectiu. Tampoc entén el grup que programes de formació que dependen de subvencions no s'incloguin al Pla. Jordi Umbert va manifestar que era el mateix cas del CREVE, i que aquest punt si formarà part del Pla Local de Joventut.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va afirmar que l'equip de govern considera l'habitatge per a joves una prioritat però entenen que no s'han de fer polítiques concretes en aquest àmbit i sí per a tota la ciutadania.

El regidor de Joventut va anunciar el compromís de creació d'una comissió de seguiment del Pla Local de Joventut 2016-2019 que es va aprovar definitivament durant el Ple Municipal de desembre, celebrat aquest dimecres.


Foto: El regidor de Cultura, Marçal Solà, durant la sessió plenària de desembre / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política