hola

Escola Bressol Can Folguera

Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d'Esquerres ha mostrat la seva preocupació pel fet que dos mesos després d'haver iniciat el curs a les escoles bressols municipals, les famílies encara no saben si tenen adjudicades les beques menjador ni els ajuts d'escolarització que atorga l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Així mateix també desconeixen la quantitat que els pertoca. La formació lamenta el trasbals que això genera a les famílies demandats.

ERC recorda que aquesta situació no és nova ja que l’any passat "ja vam viure aquesta situació i la resposta per part del govern municipal va ser que revisarien el procediment per agilitzar el tràmit i que no es repetís. Doncs res més allunyat de la realitat", segons explica en un comunicat. El grup afirma que les empreses que gestionen aquests centres municipals assumeixen la responsabilitat de donar resposta a les famílies, que "van sol·licitar els ajuts per necessitat i que no tenen resposta de cap tipus de l’Ajuntament".

Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres recorda que ha preguntat reiteradament a l’equip de govern per aquesta situació i al finalitzar el Ple del mes d’octubre el compromís del regidor d’Educació va ser solucionar el problema en breu, però "el problema segueix".

La regidora Montse Vinyallonga explica que “la responsabilitat d’atorgar aquestes ajudes és exclusiva de l’Ajuntament. Per tant, davant d’una situació que es repeteix un altre any, mostrem la nostra absoluta preocupació i demanem canvis en el procediment”. Per la seva part, el regidor Jordi Umbert destaca “la vulnerabilitat de les famílies davant d’aquesta situació. Passar dos mesos sense saber res de la petició d’ajudes i amb el curs ja iniciat i, per tant, amb l’obligació d’assumir en algun dels casos el 100% dels costos, és una situació que moltes famílies no es poden permetre”.

Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres vol manifestar el "profund desacord" amb la situació generada a les famílies pendents de la resolució de les beques menjador i ajuts d’escolarització a les escoles bressol municipals. La formació lamenta que "l’equip de govern va assolir el compromís de subsanar i evitar la seva repetició. Davant d’aquesta situació, cap responsable polític ha donat explicacions a les famílies afectades ni a les empreses que gestionen el servei".


Foto:Escola Bressol Municipal Can Folguera / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política