hola

Visita d'ERC a Castellar

Una representació del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres (ERC-MES) de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha visitat el mercat municipal de Castellar del Vallès amb la companyia de regidors d’aquesta localitat i un membre de l’associació de paradistes.

La visita, segons explica ERC, s’emmarca en la recollida de punts de vista i criteris de diferents mercats municipals que el grup municipal està duent a terme. L’objectiu "és comptar amb el màxim d’experiències d’èxit reals relacionats amb la intervenció de mercats municipals i el seu entorn urbanístic en municipis similars a Santa Perpètua de Mogoda".La dinamització del Mercat Municipal de Santa Perpètua, que inclogui un projecte urbanístic de reordenació del seu entorn, és una de les propostes que vol incloure ERC al Pla d’Inversions 2016-2019.

"La voluntat és aportar i construir en positiu. Apostem per la dinamització d’un espai de consum però també de convivència com és el mercat municipal lligat amb el seu entorn: Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, Plaça del Mercat, Parc Municipal, La Rambla, la mobilitat, els accessos, l’aparcament i altres elements de futur definits amb actuacions d’urbanisme social. Només des de l’experiència d’altres municipis podem fer propostes encertades i viables" explica la regidora Montse Vinyallonga.

El mercat municipal de Castellar va ser reformat fa 8 anys i es va aprofitar l’ocasió per pensar l’equipament i la plaça del seu entorn com un global, segons assenyala ERC que afegeix que "d’aquesta manera es va obtenir un mercat obert, transparent i amb molta vida social a l’espai públic que l’envolta". Aquesta visita va servir també per "observar alguns aspectes que cal tenir en compte per millorar la nostra proposta i de pas també conèixer el teatre-auditori de 300 places que gaudeixen els castellarencs i castellarenques i que ERC-MES a Santa Perpètua també reclama".

El grup municipal d’ERC–MES continua visitant diferents equipaments d’altres municipis per recollir experiències i poder fer propostes "factibles i amb contingut" en el pla d’inversions. El regidor Pol Altayó afirma que "dels tres grans projectes prioritaris que figuren en el nostre programa electoral, dos encara no ha estat acceptats pel govern, son un Auditori-Teatre de petit format a la zona cultural de la Granja Soldevila i la dinamització del mercat municipal amb projecte urbanístic de reordenació del seu entorn. En canvi la proposta de la rehabilitació del Vapor ja ha estat concretada aquest 2016 com a museu del Treball i de la vida productiva i ens agrada".


Foto: Visita de regidors d'ERC-MES de Santa Perpètua al Mercat Municipal de Castellar del Vallès / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política