hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional que començarà a les onze del matí al parc dels Països Catalans el diumenge 11 de setembre. Durant l’acte, participaran la Coral Renaixença, l’Escola Municipal de Música i Dansa i l’Associació de la Gent Gran i Pensionistes.

Aquest any, es retrà homenatge a la literatura universal i, en especial, a Caterina Albert, coneguda com Víctor Català, ja que la Generalitat ha declarat el 2016 l'Any Caterina Albert - Víctor Català, amb motiu del 50è aniversari de la seva mort. L'acte començarà amb la hissada de la bandera de la mà de dos nens i la Coral Renaixença i l'Escola Municipal de Música i Dansa interpretaran el Cant de la Senyera. Tot seguit, gairebé una trentena de partits polítics i entitats locals realitzaran l’ofrena floral davant del monument homenatge a l’Onze de Setembre, que presideix el parc dels Països Catalans.

Amb el monument guarnit, tindrà lloc l'homenatge a la literatura i seguidament l'Escola Municipal de Música i Dansa ha preparat un espectacle de dansa. L’Associació de la Gent Gran i Pensionistes participarà amb una sardana. L'alcaldessa, Isabel Garcia, farà el seu parlament institucional de la Diada i l’acte finalitzarà amb la interpretació dels Segadors.


Foto: Ofrena floral al monument homenatge a l'Onze de Setembre / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política