hola

Visita al Mercat de Barberà

El grup municipal d’ERC-MES de Santa Perpètua de Mogoda ha visitat el Mercat Municipal de Barberà del Vallès per extreure experiències per la dinamització del Mercat Municipal de Santa Perpètua que inclogui un projecte urbanístic de reordenació del seu entorn. Aquesta és una de les propostes que volia incloure ERC al Pla d’Inversions 2016-2019.

Segons informen en un comunicat, en el cas de Barberà del Vallès, el mercat es gestiona de manera indirecta a través d’una empresa que els paradistes han encarregat la seva gestió. Aquest però és només un dels models de gestió que el grup municipal d’ERC-MES està estudiant per a la seva implantació. En l’anàlisi previ s’han tingut en compte mercats com el de Torreblanca a Sant Cugat, Badia del Vallès, Castellar del Vallès i sobretot el d’Olot.

“La dinamització del mercat municipal de Santa Perpètua és una prioritat pel món comercial del nostre municipi. La vida que generen els mercats municipals a nivell comercial i social és un element important en la cohesió social” segons va explicar la regidora Montse Vinyallonga. El regidor Albert Bonàs afegeix que “l’augment de l’activitat comercial i social a l’entorn del mercat municipal s’ha d’afavorir amb un replantejament de l’entorn urbanístic del propi equipament. Redissenyar els espais de l’entorn per afavorir la vida dins i fora del mercat municipal ha de ser una prioritat”.


Foto: Visita de regidors d'ERC-MES al Mercat de Barberà del VallèsERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política