hola

El cap de llista d'ERC a les eleccions generals d'aquest diumenge, Gabriel Rufián, ha assegurat a Ràdio Santa Perpètua que "ERC aspira a ocupar un enorme espai de poder mediàtic que si no ocupem nosaltres ocuparà algú altre amb intencions molt poc democràtiques, com s'està demostrant aquests dies amb les notícies absolutament miserables del ministre de l'Interior"

 

 

Rufián ha visitat aquest matí Santa Perpètua ja que la seva formació política ha protagonitzat un acte de campanya davant de la planta d'Alstom Santa Perpètua. 

Amb el títol de República és treball digne, ERC ha parlat dels seus arguments al comitè d'empresa d'Alstom. També han acompanyat a la candidatura, el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Pol Altayó, i altres membres del partit perpetuenc. Durant l'acte Rufián ha retat a Fernández Díaz i De Alfonso a dir en una sala d'espera de qualsevgol hospital públic català que s'han carregat la sanitat catalana.

Gabriel Rufián comenta que el paper d'ERC al Congrés dels Diputats és un grup de classe obrera i de consciència de classe i per això avui han decidit fer un acte a Santa Perpètua que, ha dit, és exemple de lluita treballadora i de drets socials. El cap de llista d'ERC en aquestes eleccions generals insisiteix que el vot a ERC "és la manera de no regalar la imatge de Catalunya al PP, C,s o a segons quin del PSOE".

Foto: Imatge de l'acte d'ERC davant la planta d'Alstom Santa Perpètua / ACN

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política