hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Víctor Rodríguez

El segon tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Mobilitat i Transports de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Víctor Rodríguez, farà efectiva la seva renuncia a l'acta de regidor en el decurs del Ple ordinari del mes de maig que se celebra aquesta tarda a la sala de Plens.

Rodríguez va anunciar la seva intenció de renunciar al càrrec “per motius de salut” el divendres 13 de maig. Rodríguez ha estat també portaveu del grup municipal socialista durant aquest mandat.

Aquest és un dels punts més destacats de la sessió plenària d'avui que compta amb una desena de punts a l'ordre del dia. Entre els punts més destacats figuren la proposta d'aprovació del nou Reglament del mercat Municipal i del reglament del Consell Municipal de Benestar Social i Atenció a les Persones.

També s'aprovarà una modificació de crèdits i una proposta de reconeixements de crèdit. D'altra banda el regidor Pol Altayó també renunciarà a les indemnitzacions per assistència a òrgans colegiats.
Proposicions

El Ple tractarà aquesta tarda tres proposicions presentades per als grups municipals. El Ple instarà al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat a determinar els sistemes d'abastament i sanejament d'aigua en Alta com a béns comuns i com a un servei que atén un Dret Humà essencial per a la vida, per tant com a estructures d'estat no objecte d'afany de lucre i, per tant, no privatitzables. Així mateix instarà al Govern de la Generalitat i al Departament de Territori i Sostenibilitat a que retiri els seus recursos judicials contra les sentències d'anul·lar la concessió de gestió a Acciona sobre ATL i la recuperació immediata de tot el que suposa la gestió del sistema ATL i que torni a crear una empresa pública per a la seva gestió o que resti integrada dins l’Agència Catalana de l’Aigua de manera transitòria.

El ple també donarà suport a la “Declaració de Montcada” aprovada pel Comitè executiu de la Federació de Municipis de Catalunya, el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental i el Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental i així reiterarà la demanda d’inversions immediates i urgents que possibilitin el soterrament de la línia de ferrocarril convencional Barcelona-Portbou al seu pas per Montcada i Reixac. També instarà el Ministeri de Foment a convocar de forma urgent el grup de treball acordat a la reunió del 12 d’abril que ha de possibilitar l’agenda d’inversions per al soterrament de la línia ferroviària R2, a l'altura de Montcada i Reixac, i les fases d’execució del projecte que ha de culminar amb una primera partida en els pressupostos del 2017.

La tercera proposició serà perquè el ple defensi públicament la Llei 24/2015 del 29 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, i reivindicar la seva necessitat per fer front a les emergències habitacional i a la pobresa energètica.


Foto: Víctor Rodríguez / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'alcalde de Marinaleda afirma que el poble català està fent una lluita històrica
27 Set 2017 09:30 - RedaccióL'alcalde de Marinaleda afirma que el poble català està fent una lluita històrica

El poble català està fent història amb aquesta lluita pacífica que beneficiarà a la resta de pobles, [ ... ]

Isabel Garcia signa el manifest per la llibertat, la fraternitat i la convivència a l'assemblea de Saragossa
27 Set 2017 09:36 - RedaccióIsabel Garcia signa el manifest per la llibertat, la fraternitat i la convivència a l'assemblea de Saragossa

L'alcaldessa de Santa Perpètua i coordinadora local d'ICV a Santa Perpètua, Isabel Garcia, va participar [ ... ]

Les
28 Set 2017 11:05 - RedaccióLes "circumstàncies" que concorren en les dates prèvies a l'1-O obliguen a ajornar el Ple de setembre fins el 4 d'octubre

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua del mes de setembre previst per a avui s'ha ajornat fins al [ ... ]