hola

Víctor Rodríguez

El segon tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Mobilitat i Transports de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Víctor Rodríguez, farà efectiva la seva renuncia a l'acta de regidor en el decurs del Ple ordinari del mes de maig que se celebra aquesta tarda a la sala de Plens.

Rodríguez va anunciar la seva intenció de renunciar al càrrec “per motius de salut” el divendres 13 de maig. Rodríguez ha estat també portaveu del grup municipal socialista durant aquest mandat.

Aquest és un dels punts més destacats de la sessió plenària d'avui que compta amb una desena de punts a l'ordre del dia. Entre els punts més destacats figuren la proposta d'aprovació del nou Reglament del mercat Municipal i del reglament del Consell Municipal de Benestar Social i Atenció a les Persones.

També s'aprovarà una modificació de crèdits i una proposta de reconeixements de crèdit. D'altra banda el regidor Pol Altayó també renunciarà a les indemnitzacions per assistència a òrgans colegiats.
Proposicions

El Ple tractarà aquesta tarda tres proposicions presentades per als grups municipals. El Ple instarà al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat a determinar els sistemes d'abastament i sanejament d'aigua en Alta com a béns comuns i com a un servei que atén un Dret Humà essencial per a la vida, per tant com a estructures d'estat no objecte d'afany de lucre i, per tant, no privatitzables. Així mateix instarà al Govern de la Generalitat i al Departament de Territori i Sostenibilitat a que retiri els seus recursos judicials contra les sentències d'anul·lar la concessió de gestió a Acciona sobre ATL i la recuperació immediata de tot el que suposa la gestió del sistema ATL i que torni a crear una empresa pública per a la seva gestió o que resti integrada dins l’Agència Catalana de l’Aigua de manera transitòria.

El ple també donarà suport a la “Declaració de Montcada” aprovada pel Comitè executiu de la Federació de Municipis de Catalunya, el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental i el Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental i així reiterarà la demanda d’inversions immediates i urgents que possibilitin el soterrament de la línia de ferrocarril convencional Barcelona-Portbou al seu pas per Montcada i Reixac. També instarà el Ministeri de Foment a convocar de forma urgent el grup de treball acordat a la reunió del 12 d’abril que ha de possibilitar l’agenda d’inversions per al soterrament de la línia ferroviària R2, a l'altura de Montcada i Reixac, i les fases d’execució del projecte que ha de culminar amb una primera partida en els pressupostos del 2017.

La tercera proposició serà perquè el ple defensi públicament la Llei 24/2015 del 29 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, i reivindicar la seva necessitat per fer front a les emergències habitacional i a la pobresa energètica.


Foto: Víctor Rodríguez / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC critica la falta de transparència i l'immobilisme del govern local en la taxa de residus
21 Oct 2020 12:11 - RedaccióERC critica la falta de transparència i l'immobilisme del govern local en la taxa de residus

Esquerra Republicana critica la falta de transparència que hi ha per part del govern municipal de Santa [ ... ]

Política
SPEC celebra que el Parlament insti Salut a reobrir el CAP de La Florida i convertir-lo en un CUAP
14 Oct 2020 14:25 - RedaccióSPEC celebra que el Parlament insti Salut a reobrir el CAP de La Florida i convertir-lo en un CUAP

El Parlament de Catalunya ha aprovat una resolució que insta al Departament de Salut a reobrir el CAP [ ... ]

Política
Concentració en contra de la condemna d'inhabilitació de Quim Torra
29 Set 2020 12:46 - RedaccióConcentració en contra de la condemna d'inhabilitació de Quim Torra

Una cinquantena de persones es van concentrar ahir a la tarda a la plaça de la Vila després de fer-se [ ... ]

Política