hola

La PCCA ha mostrat la seva "preocupació" perquè el Jutjat d'instrucció núm. 5 de Sabadell ha citat a declarar a 8 membres de la Policia Local de Santa Perpètua en qualitat d’investigats (abans imputats) per presumpte delicte de falsedat en document oficial i estafa, fets que es van produir entre els anys 2010 i 2014.

Segons informa la PCCA en un comunicat, el perjudici econòmic per al consistori, segons fons de la investigació, ha estat de 56.000 euros. La formació "lamenta que el bon nom del nostre poble surti a la palestra per qüestions relacionades amb corrupció" i afegeix que "és evident que han fallat els controls municipals i el que encara no sabem és, si hi haurà responsabilitats polítiques, ja que algú hauria de signar les propostes que es presentaven des de la policia i per tant, s’entén que les hauria de revisar". Segons la PCCA, la denúncia abasta dues legislatures amb dos alcaldes i tres regidors de Seguretat Ciutadana diferents. "És evident que estem a l’inici del procés i respectem, com no pot set d’altra manera, la presumpció d’innocència. Esperem que la justícia actuí de forma diligent i coneguem tots els fets ben aviat", assenyala la formació.

El Grup Municipal PCCA, ja va preguntar al Ple de febrer sobre aquestes qüestions "i de moment ens han respòs que no ens poden facilitar dades perquè ho impedeix la Llei Orgànica de Protecció de Dades i que ho preguntaran a l’Agencia Catalana de Protecció de Dades" . La PCCA manifesta en el comunicat que "entén que les dades seran personals i confidencials, però els diners que, presumptament s’han extraviat són públics, és a dir de tots i totes, els perpetuencs i les perpetuenques".


Foto: Francesc Rodríguez, de la PCCA, durant el Ple on va preguntar per aquest cas / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política