hola

El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés de Diputats ha presentat un conjunt d’esmenes als pressupostos de l'Estat on destaca l'estudi del desdoblament de la R3 al seu pas pel barri de la Florida. A petició del grup municipal d'ERC-MES es sol·licita una partida de 50.000 euros per realitzar l’estudi de propostes de desdoblament de la línia R3 al seu pas per Santa Perpètua de Mogoda.

El portaveu d’ERC-MES, Pol Altayó, ha explicat que els pressupostos no inclouen cap partida per confeccionar l'estudi i ha reclamat que el projecte tingui en compte la proposta de desviació dels trens de la línia R3 seguint el recorregut de la línia R8 en el seu pas pel municipi.  Segons informa ERC, aquesta esmena "s’engloba en el marc de la necessitat de reprendre les tasques d’estudi de totes les alternatives possibles per dur a terme l’estudi de desdoblament de la línia R3 al seu pas pel nostre terme municipal" i afegeix que "a causa de la suma de forces en el municipi, i recollint la proposta ciutadana de la Plataforma d’Afectats per la R3, per intentar estudiar altres possibilitats, el grup d’ERC sol·licita incorporar aquesta partida". La proposta alternativa permetria d’una banda evitar major impacte del traçat de la R3 als veïns de La Florida, i d’altra banda la recuperació com a espai ciutadà d’aquest tram de via.  

Pol Altayó també recorda que existeix la unanimitat del Consistori en reclamar que l'estudi de desdoblament de la R3 inclogui el traçat alternatiu i la connexió de les línies R3 i R8 a Santa Perpètua i en aquest sentit haurem de "batallar" un cop existeixi la partida als pressupostos.


Foto: Un tren de la R3 al seu pas pel barri de la Florida / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política