hola

Un total de 18.304 perpetuencs estan convocats a les urnes aquest diumenge 27 de setembre per escollir els representants del Parlament de Catalunya. El cens experimenta un increment de nou electors respecte les eleccions municipals celebrades al maig d’aquest any. Santa Perpètua torna a comptar amb catorze seccions electorals i 28 meses distribuïdes en nou col·legis electorals.

La ciutadania podrà exercir el seu dret a vot als col·legis electorals entre les nou del matí i les vuit del vespre. En aquest horari, també romandrà obert l'Ajuntament de Santa Perpètua, on la ciutadania es podrà adreçar per resoldre els dubtes respecte del cens que es pugui generar. 

Per col·legis, el Centre Cívic El Vapor és el que presenta el cens més alt amb un total de 2.812 electors, seguit dels centres cívics de Can Taió, amb 2.736 i de Can Folguera, amb 2.264. Pel que fa a l’Escola Bernat de Mogoda, té un cens de 2.209 electors, mentre que el Centre Cívic Mas Costa presenta 2.094. El CAP La Florida en té 1.922 i el Casal d’Avis de la plaça de la Vila, 1.648. Els centres cívics la Florida, amb 1.428, i la Creueta, amb 1.191 electors, són els col·legis amb menor cens i també disposen de menor nombre de meses electorals. La mesa amb menor cens és la 8 subsecció 1 ubicada al Centre Cívic La Florida que compta amb 403 electors, en canvi la de major nombre és la 8 subsecció 2 ubicada al CAP La Florida amb 961, segons dades del Departament d’Estadística de l’Ajuntament. 

Un total de nou candidatures es presenten per la demarcació de Barcelona en aquests comicis: Catalunya Sí Que Es Pot, PSC, Junts pel Sí (JxSí), Ciutadans (C’s), Partit animalista contra el maltractament animal (PACMA), Unió Democràtica de Catalunya, Partit Popular (PP), Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i Recortes cero-Els Verds.


Foto: Col·legi electoral ubicat a l'escola Bernat de Mogoda a les darreres eleccions / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política