hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’equip de govern format per ICV i PSC ha presentat el Pla de Mandat 2015-2019 que s’articula en quatre eixos prioritaris i compta amb 49 propostes programàtiques, segons van anunciar dilluns 29 de juny en roda de premsa l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el segon tinent d’alcalde, Víctor Rodríguez. El bon govern i l’optimització dels recursos econòmics; el foment de l’activitat productiva i la creació d’ocupació; l’atenció a les persones, garantint les necessitats bàsiques; i la millora de la qualitat de vida de les persones i el medi ambient seran els eixos programàtics del Pla de Mandat.

L’alcaldessa ha anunciat que el govern municipal enllestirà de forma immediata set accions: una organització municipal més transversal; un pla de rescat social, incrementant els recursos actuals, que garanteixi l’alimentació i els serveis bàsics a famílies sense recursos; la programació de plans d’ocupació per a persones aturades que no cobrin la prestació d’atur; es convocarà l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) per tal d’establir el full de ruta per a un nou impuls de l’activitat productiva i l’ocupació a l’Eix de la riera de Caldes; s’encarregarà l’actualització i adequació del projecte del Vapor per enllestir, mitjançant plans d’ocupació, la seva rehabilitació; publicació al web municipal de tots els acords relatius a la formació del govern: nomenaments, delegacions de competències i retribucions com a mostra de transparència; i manteniment de les retribucions de l’anterior mandat dels càrrecs electes. En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que a l’anterior mandat es va realitzar un estalvi de més de 216.000 euros del cost de l’aparell polític de l’Ajuntament i que aquest import ha estat congelat en aquest període. Isabel Garcia ha explicat que aquest Pla de mandat “és el nostre compromís amb la ciutadania, és la garantia de govern que fixa objectius i una proposta de prioritats programàtiques per fer front a les necessitats dels perpetuencs i perpetuenques i perquè junts i juntes, ciutadania i Ajuntament, continuem construint futur en aquesta situació, econòmica i social tan complexa. Estem convençuts que hi ha alternatives, i aquest nou govern treballarà per fer-les realitat partint de la feina feta”. L’alcaldessa també ha expressat el compromís del govern municipal amb “una fiscalitat justa i equitativa en impostos i taxes, que ha estat el tarannà del darrer mandat i a la qual, per tant, donem continuïtat; un nou model productiu basat en el coneixement, en els nous sectors emergents i en el foment de les energies alternatives; en el foment de la creació d’ocupació com a objectiu prioritari del govern”.

Isabel Garcia ha assegurat que el govern municipal “estarà al costat i treballarà amb les persones, vetllarà perquè tothom tingui garantides les necessitats bàsiques i lluitarem per eradicar la pobresa al nostre municipi”.

El segon tinent d’alcalde, Víctor Rodríguez, ha afirmat que el Pla de mandat aborda els reptes de la Santa Perpètua d’avui i de demà i donarà resposta a les necessitats del municipi . Víctor Rodríguez ha destacat que el document “és un compromís explícit amb la ciutadania i estem convençuts que sap donar resposta a moltes de les necessitats i prioritats de les persones i del municipi. A més, el fet de conèixer en profunditat la realitat de Santa Perpètua i la situació actual de l’Ajuntament, afavoreix que aquest Pla resulti viable i aplicable, és a dir, no és només un llistat d’intencions”. Rodríguez ha manifestat que l’objectiu del Pla de mandat és millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Santa Perpètua amb “una ciutat més cohesionada socialment, generadora d’ocupació, més sostenible, amb més qualitat democràtica i millor optimització dels recursos”.


Foto: Equip de govern / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple acorda treballar per la millora de la Riera de Caldes en el marc del Pacte Territorial
29 Des 2017 12:53 - Marta HiraldoEl Ple acorda treballar per la millora de la Riera de Caldes en el marc del Pacte Territorial

Aquest dijous s'ha celebrat el darrer ple de l’any amb només un únic punt a l'ordre del dia referent [ ... ]

C's justifica el seu vot sobre la proposició del bo social
03 Gen 2018 11:56 - RedaccióC's justifica el seu vot sobre la proposició del bo social

El grup municipal de C's ha justificat el seu vot en contra de la proposició del bo social que va aprovar [ ... ]

El CDR convoca avui un acte per recordar que els Jordis porten tres mesos a la presó
16 Gen 2018 13:05 - RedaccióEl CDR convoca avui un acte per recordar que els Jordis porten tres mesos a la presó

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Santa Perpètua de Mogoda convoca un acte aquesta tarda [ ... ]