hola

La Corporació local es distribuirà en quatre àrees: Presidència i Desenvolupament Local, Organització i Economia, Territori i Sostenibilitat, i, Ciutadania i Promoció Local. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha aprovat el cartipàs i la nova organització municipal. L'àrea de Presidència i Desenvolupament Local estarà a càrrec del primer tinent d'alcalde, Joan Alcántara; l'àrea d'Organització i Economia recau en el tercer tinent d'alcalde, Albert Ortiz; l'àrea de Territori i Sostenibilitat en la quarta tinent d'alcalde, Neus Garcia, i l'àrea de Ciutadania i Promoció Local en el segon tinent d'alcalde, Víctor Rodríguez.

En la nova organització municipal destaquen la creació de noves regidories com Desenvolupament Local que inclou Promoció Econòmica i Indústria, Empresa i Ocupació, Formació i l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC). També es crea Sostenibilitat i Serveis Urbans que gestionarà les Brigades Municipals i el manteniment de la via pública, entre d'altres.

Joan Alcàntara assumirà les regidories de Desenvolupament Local i Urbanisme. Albert Ortiz ha estat nomenat regidor de Recursos Humans, Organització i Serveis Econòmics. Víctor Rodríguez serà el responsable de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Mobilitat, Transport i Via Pública. Julio Pérez repeteix com regidor d'Esports i president de l'empresa municipal Mogoda Serveis SAM. Neus Garcia assumeix les regidories de Sostenibilitat i Serveis Urbans, Habitatge, Medi Ambient i Gent Gran. La regidora de Benestar Social i Atenció a les Persones és Ana Bajo; la de Salut Pública i Consum, Carme Aguirre; la d'Igualtat i Relacions Ciutadanes, Sandra Gómez; i la de Comerç i Promoció Local, Carmen Garrido. Sergi Hernández ha estat nomenat regidor de Solidaritat, Cooperació i Nova Ciutadania; Marçal Solà, Cultura i Joventut i Antonio Egea és el nou regidor d'Educació.


Foto: imatge del ple d'investidura / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política