hola

El grup municipal de CiU ha demanat la immediata i irrevocable dimissió en bloc de l’actual executiva de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Santa Perpètua. El grup demana reconstruir el projecte de Convergència entre els perpetuencs i perpetuenques que se senten convergents. CiU no ha obtingut representació a la nova Corporació sorgida de les eleccions d'aquest 24 de maig desprès que en aquest mandat hagi format part de l'equip de govern amb tres regidors.

La portaveu del grup municipal de CiU en funcions, Carme Araque, ha manifestat que "hem perdut a causa de la seva candidatura la representació que CiU tenia a l'Ajuntament des de l'any 1983 i que per responsabilitat i higiene democràtica aquestes persones han de dimitir i donar pas a altres per refundar Convergència".

Araque considera que ICV va obtenir "una gran victòria" en les passades eleccions i l'elevat número de regidors que ha aconseguit "una part és fruit de la bona feina feta al govern municipal en el qual CiU ha fet un bon treball a favor de les persones i en defensa dels interessos de Santa Perpètua". Afegeix que "ens sentim més hereus de la bona feina feta al govern local que de la derrota de la candidatura de CiU".

Sobre la divisió a CDC que ha comportat que l'anterior cap de llista de CiU, Joan Mestres, es presentés en aquestes municipals per una nova formació MÉSXSPM, la portaveu en funcions ha manifestat que "no tenir un partit unit i fort ens ha fet arribar a aquests resultats" i ha destacat que Mestres ha aconseguit "uns millors resultats que CiU" el que "demostra que a les ciutats petites, com és la nostra, les persones que van endavant d'un projecte sumen o resten vots".

Araque ha volgut deixar constància que "ens sentim molt orgullosos i hereus de tota la bona gent que des de l’any 1983 ha representat el nostre partit a Santa Perpètua" i ha manifestat que la candidatura de CiU no coneixia bé Santa Perpètua ni el votant tradicional convergent.

Per últim ha assenyalat que "la divisió interna profunda", que ha hagut a CDC, ha fet que "l'actual executiva no donés suport a la feina del grup municipal quan en canvi si ho han fet molts ciutadans".

El grup municipal convergent ha felicitat ICV pel seus resultats, que són la constatació d’una obra de govern ben feta, en la qual CIU ha estat pal de paller fent polítiques en defensa de les persones i la ciutat. També han felicitat ERC pel resultat i per la seva oposició constructiva i també felicita l’entrada de la CUP. La darrera felicitació és pels nostres veïns per fer t fora de l’Ajuntament el regidor xenòfob.


Foto: imatge del grup municipal de CiU en un ple d'aquest mandat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política