hola

El cap de llista i portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Manuel Ruiz, va anunciar aquest dilluns a la tarda la seva decisió de no formar part del proper consistori. Ruiz va afirmar que renuncia a la seva acta de regidor.

Diumenge les eleccions municipals van relegar el PSC a la tercera força política, amb 3 regidors. L'any 2011 va obtenir 5 regidors, tot i que, des del 2011 el grup municipal va estar format per quatre regidors amb la decisió d'una edil de deixar el grup socialista, fet que Manuel Ruiz va titllar de “segrest de l'acta de regidor”. Manuel Ruiz ha assegurat que la seva “és una decisió molt meditada, en un exercici democràtic de responsabilitat política i personal”.

Després de dotze anys a l'Ajuntament, en els quals ha estat regidor a l'oposició i també alcalde, Manuel Ruiz diu que “el balanç de la meva tasca la considero molt positiva, en la qual em sento ben valorat i amb la seguretat d'haver fet la feina tal i com demanava la ciutadania”.

L'alcaldable socialista va subratllar que no serà regidor però que continuarà sent el primer secretari del PSC de Santa Perpètua fins al proper congrés com a mínim. Manuel Ruiz va comunicar al decisió a la militància socialista la nit de diumenge i ahir la va fer pública als mitjans de comunicació. Ruiz ha explicat que la decisió l'havia pres abans, a l'espera dels resultats de les eleccions, i considera que si es vol evitar una desafecció de la ciutadania amb els polítics és el que s'ha de fer.

Per a Ruiz, el PSC ha tingut uns dolents resultats i aquesta dimissió és per “higiene democràtica” i li agradaria que algunes formacions que han patit ara o en altres ocasions un resultats similars actuessin igual. El següent a la llista socialista i que prendrà l'acta de regidor és Víctor Rodríguez.


Foto: imatge de Manuel Ruiz, cap de llista del PSC a les darreres eleccions municipals durant la roda de premsa a la seva seu / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política