hola

Un total de 18.295 perpetuencs estan convocats avui a les urnes per escollir els 21 representants que formaran la Corporació municipal durant els propers quatre anys. A les nou del matí han obert els nou col·legis electorals de Santa Perpètua amb total normalitat segons ha informat l'Ajuntament de Santa Perpètua. Els electors més matiners esperaven minuts abans de l'obertura dels col·legis per exercir el seu dret a votar. Els col·legis romandran oberts fins a les vuit del vespre.

La cita electoral es desenvoluparà fins a les vuit del vespre. En aquests comicis, les desenes eleccions municipals democràtiques, Santa Perpètua compta amb catorze seccions electorals i 28 meses distribuïdes en nou col·legis electorals. Com a novetat, els electors del barri de la Creueta han de votar en el centre cívic nou, enlloc de l'antic centre cívic, anomenat Espai d'entitats Gilberto García.

Per col·legis, el Centre Cívic El Vapor és el que presenta el cens més alt amb un total de 2.824 electors, seguit del Centre Cívic Can Taió amb 2.711 i Can Folguera amb 2.280. Pel que fa a l'Escola Bernat de Mogoda, disposa d'un cens de 2.214 electors, mentre que el centre cívic Mas Costa presenta 2.095. El CAP La Florida en té 1.912 i el Casal d'avis de la plaça de la Vila 1.657. Els centres cívics La Florida, amb 1.414, i La Creueta, amb 1.188 electors, són els col·legis amb menor cens.

Respecte les eleccions municipals de 2011, el cens electoral ha crescut en 442 persones.


Foto: el primer a votar al casal d'avis esperava minuts abans a la porta del col·legi electoral per excercir el seu dret a vot / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política