hola

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat la campanya, Els ajuntaments per la independència, adreçada a les candidatures que es presentin a aquestes eleccions, amb l'objectiu que incorporin als seus programes electorals uns compromisos explícits per a l'impuls del procés d'emancipació nacional des dels consistoris. A Santa Perpètua, segons informa l'ANC en un comunicat, hi han donat suport ERC i CiU.

L'ANC, entre els compromisos a les formacions, demana l 'adhesió de l'Ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) , promoure campanyes per contribuir a fer que les eleccions al Parlament del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari i que les guanyin les forces que incloguin el full de ruta cap a la constitució d’un Estat independent en el seu programa. A més d'assumir que, en el cas que les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre configurin una majoria independentista al Parlament, l' ajuntament, es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l’Estat català i proposar que l’alcalde o alcaldessa, participi a l’Assemblea de Càrrecs Electes que es constituirà per donar suport al procés d'emancipació nacional, i en el cas que les autoritats espanyoles suprimissin les institucions catalanes, aquesta Assemblea hauria d'asumir la governació de Catalunya, i així donar continuïtat al procés.


Foto: paradeta informativa de l'ANC / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política