hola

Fem-ho amb tu, per tu és l'eslògan de campanya de CiU perquè ”aquesta legislatura ha de ser la de les persones, totes les accions han de ser per a les persones”, segons va dir ahir la cap de llista de CiU, Alícia Casals, en la ronda d'entrevistes que està duent a terme Ràdio Santa Perpètua. Casals es presenta per primer cop com a alcaldable i assegura que només es presentarà en dues ocasions.

El programa de CiU es presenta amb quatre eixos principals: feina, transparència, participació i integració, que estan interrelacionats ja que la l'objectiu de CiU és que “l'administració local deixi de ser vista com a una entitat distant”. Per això Alícia Casals, diu que si és alcaldessa, es compromet a continuar sortint de manera periòdica “cada mes als diferents barris per copsar les inquietuds i neguits de la ciutadania”.

L'alcaldable convergent ha animat la ciutadania a anar a votar aquest diumenge a les urnes i per la seva candidatura espera els millors resultats.

La candidata de CiU ha insistit en que els sous dels polítics han de seguir la realitat social i rebaixar els càrrecs de confiança. A més destaca que no creu “en els governs llargs perquè provoquen males praxis”. En la lluita contra la crisi i per fomentar l'ocupació, Alícia Casals, defensa la creació d'un centre d'assessorament per a les empreses i assumir la quota dels autònoms en el seu primer any. Amb aquest objectiu de fomentar l'economia i el comerç local, CiU pretén posar en marxa un tipus de carnet o de targeta que a les persones que comprin en els establiments locals se'ls bonifiqui una part dels impostos o taxes municipals.


Alícia Casals, que comenta que la transparència l'entenen molt lligada amb la participació, ha especificat que dos cops a l'any es faran consells ciutadans sobre seguretat ciutadana per poder exposar lliurement les situacions als responsables policials.


Sobre possibles pactes de govern, CiU diu que és un exercici democràtic però que “no pactarà amb partits personalistes que després d'estar al govern ara diu que cal escoltar les persones”.


Foto: imatge d'Alícia Casals a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu
Recupera el podcast de l'entrevista a Alícia Casals 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política