hola

El PSC proposa transformar la Torre del Rector en un alberg juvenil per als joves de Santa Perpètua i del Baix Vallès amb la col·laboració dels ajuntaments de la zona. Aquesta és una de les propostes que va anunciar el candidat del PSC a l'alcaldia de Santa Perpètua, Manuel Ruiz, durant l'acte de campanya que va realitzar la formació ahir diumenge a la plaça Terminal al barri de la Florida. Els socialistes perpetuencs van explicar les seves propostes per a infants i joves on també destaca millorar l'oferta d'oci i promoure la màxima participació dels joves i les joves de Santa Perpètua.

El programa electoral del PSC també proposa elaborar l’Agenda Jove comptant amb la participació de les entitats juvenils del municipi i ampliar l’oferta d’activitats dirigides als i les joves en els Centres Cívics. El candidat socialista, Manuel Ruiz, va explicar que volen millorar l'oferta d'oci amb l'objectiu que els joves i adolescents del municipi no marxin fora del municipi.

Ruiz va destacar que volen fomentar la participació dels joves per que expressin les seves necessitats per portar a terme polítiques en aquest àmbit.

Sobre l'alberg juvenil, el candidat socialista va lamentar que hores d'ara la Torre del Rector està infrautilitzada i que volen transformar aquest equipament per oferir aquest nou servei a Santa Perpètua.

El PSC de Santa Perpètua va presentar ahir al barri de la Florida les seves propostes per a infants i joves en el marc de la campanya de les municipals 2015.


Foto: imatge de l'acte de campanya del PSC a la plaça Terminal aquest diumenge / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política