hola

L'eliminació d'un terç dels pals de subministrament de llum, aigua i telefonia del barri de la Florida, en el tram entre l'avinguda Nou i Mas Costa, La Llagosta i el parc de la Pesseta és la proposta innegociable de la Plataforma Cívica per arribar a un futur pacte de govern després de les eleccions del 24 de maig. Un pacte de govern que, segons ha dit el seu candidat Francesc Rodríguez, mai seria ni amb “la dreta rància, ni amb els partits racistes i xenòfobs, ni amb els ganduls que no han fet res en quatre anys a l'oposició”.

Aquestes declaracions les va fer Rodríguez en el decurs de l'entrevista amb els onze cap de llista que està duent a terme Ràdio Santa Perpètua. La PCCA es presenta per cinquena ocasió a les eleccions municipals amb Francesc Rodríguez com a alcaldable. En aquesta ocasió després de l'experiència d'haver format part del govern municipal en el darrer mandat. Rodríguez ha qualificat el pacte de govern de “positiu, correcte, sincer i honest”.

Utilitza l'eslògan Fem el que diem, diem el que fem i també un segon Recupera la il·lusió, segons va explicar Rodríguez perquè “la Plataforma Cívica ha demostrat com una altra forma de fer política és possible”. El cap de llista de Plataforma Cívica Santa Perpètua, Francesc Rodríguez, ha avançat la proposta més important del seu programa que serà vital per a arribar a qualsevol acord.

Després de quatre anys al govern municipal, Rodríguez considera que la formació "ha eclosionat" i espera obtenir més regidors. Sobre pactes, Francesc Rodríguez va ser clar en la seva explicació sobre possibles pactes de govern: No amb la dreta rància, ni amb partits xenòfobs, ni amb ganduls.

Una de les propostes del programa de govern de la PCCA és atorgar a l'empresa municipal Mogoda Serveis la gestió d'altres serveis com són les Escoles Bressol Municipals i el Servei d'assistència domiciliària. Rodríguez afirma que l'estalvi en el SAD podria ser d'un 25%.

La PCCA dóna molta importància a continuar amb les polítiques socials encetades aquest mandat i sobretot incidir en la creació d'ocupació de les persones que no poden demanar feina de la forma estàndard i amb especial atenció a les persones amb discapacitats.


Foto: imatge del candidat de la Plataforma Cívica a les entrevistes de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu
Escolta el podcast de l'entrevista a Francesc Rodríguez 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Ciutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat
24 Abr 2024 14:15 - RedaccióCiutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha reclamat que "la diada [ ... ]

Política
Comença la campanya de les eleccions del 12M amb tres perpetuencs a les llistes
26 Abr 2024 11:57 - RedaccióComença la campanya de les eleccions del 12M amb tres perpetuencs a les llistes

Des d'aquesta mitjanit ja estem immersos en la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya que [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política