hola

El cap de llista de la CUP a Santa Perpètua, Salvador Alemany, va expressar ahir, durant l'acte de campanya a la plaça de Can Folguera que, la formació serà la veu dels moviments socials a l'ajuntament si aconsegueixen representació al consistori a les eleccions municipals del 24 de maig. Alemany va manifestar que amb un regidor, la CUP estaria a l'oposició i que ell seria només "un representant de l'assemblea" que seria la que decidiria la postura de la formació sobre els temes municipals. Alemany també s'ha mostrat satisfet per com s'està desenvolupant els actes de campanya de la CUP i ha expressat que la ciutadania està responent amb una bona acollida. 

Unes trenta persones van participar ahir a l'acte de campanya organitzat per la CUP en el qual l'ex regidora de Sallent, Anna Gabriel i el regidor de Sant Cugat Ignasi Bea van explicar la seva tasca als seus respectius consistoris. Per als edils la presència de la CUP al consistori permet "obrir portes a explicar què passa als ajuntaments i com funciona la institució" i dóna pas "a la veu d'esquerra transformadora i rupturista". Així ho explicava el regidor de la CUP a Sant Cugat, Ignasi Bea. 

A Santa Perpètua, la CUP no té representació però el regidor de Sant Cugat d'aquesta formació, Ignasi Bea, es mostrava convençut que les eleccions aniran bé pels interessos de la CUP local perquè "els companys de formació han realitzat molt bona feina al carrer i al costat de la ciutadania".


Foto: imatge de l'acte de campanya de la CUP aquest dimecres a la plaça de Can Folguera / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política