hola

Un total de nou regidors no repetiran el proper mandat com a càrrecs electes a l’Ajuntament per no formar part de cap llista electoral o bé perquè ocupen els darrers llocs a les candidatures. La dada significa que l’Ajuntament es renovarà el proper mandat en, com a mínim, un 42%. Alguns d’aquests regidors van aprofitar el ple del 30 d’abril per acomiadar-se del seu pas pel Consistori. Els regidors que no repetiran són Alonso Sánchez (no adscrit), Jordi Vinyals (ERC), Alexis Agustinho (PP), María Dolores López (PP), Carme Araque (CiU), Martí Bayès (CiU), Marta Peruga (ICV), Manel Llord (ICV) i Guillem Llord (ICV).

Alonso Sánchez va entrar al Consistori al 2011 amb ICV i ha estat regidor de Recursos Humans fins al novembre de 2014, quan va abandonar el grup per ser regidor no adscrit. Sánchez va destacar estar "molt satisfet per la feina feta al llarg d’aquests anys".
El regidor Jordi Vinyals, a l’Ajuntament des de 2004, va expressar que, a partir d’ara, treballarà per Santa Perpètua "des de les vessants de ciutadà, membre d’entitats i com a membre de la secció local d’ERC".

Per la seva part, el regidor del PP des de l’any 1995, Alexis Agustinho, va agrair en el seu comiat el suport dels ciutadans i va tenir també unes paraules de reconeixement per a l’exalcalde Pere Bufí, "que em va ensenyar a escoltar els ciutadans", per a Josefina Llonch i per al president d’Esquerra, Josep Ventura. María Dolores López, regidora del PP des del gener d’aquest any, va expressar també haver treballat sempre per Santa Perpètua.

Per la seva part, la regidora de CiU, Carme Araque, va donar les gràcies els seus companys de partit, als treballadors de l’Ajuntament, "que sempre han estat lleials als regidors", i a l’alcaldessa de Santa Perpètua, "que sempre ha sabut escoltar". Martí Bayès, del grup municipal de CiU des del 2007, en declaracions a l’Informatiu, va expressar que "continuarà a l’agrupació local d’Unió de Santa Perpètua", però que als seus setanta anys "ha fet la seva tasca" i ara, li "correspon descansar".

Manel Llord, regidor d’ICV des de l’any 1991, va resumir el seu pas pel Consistori com a "intens, dur, llarg i satisfactori" i va expressar que marxa perquè "he acabat la feina". El també regidor d’ICV, en aquest cas des de l’any 2007, Guillem Llord va destacar la feina feta com a regidor al govern "tot i ser un mandat difícil, mantenint tots els serveis". Marta Peruga, regidora d’ICV en aquest mandat ha expresat que durant quatre anys "he fet la feina amb bona voluntat" i ha manifestat sentir-se "orgullosa" de la seva tasca. Tanmateix ha declarat haver aprés molt en aquesta etapa de regidora.

Per la seva part, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va desitjar "molta sort a tots els regidors".


Foto: D’esquerra a dreta: Martí Bayès (CiU), Alonso Sánchez (no adscrit), Jordi Vinyals (ERC), Carme Araque (CiU), Alexis Agustinho (PP), María Dolores López (PP), Manel Llord (ICV), Marta Peruga (ICV) i Guillem Llord (ICV) / L’Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política