hola

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas Colell, va presidir la trobada amb empresaris de Santa Perpètua que es va celebrar el 30 d'abril al restaurant Los Choqueros i que va organitzar CiU de Santa Perpètua. La formació ha informat que el conseller va obrir el seu discurs fent un repàs general als temes d'actualitat econòmica, "donant la seva experta visió als temes més rellevants com són: possible desenllaç de les negociacions amb Grècia, les bones perspectives de creixement de l'economia o de la delicada situació d'asfíxia financera a la que es troba sotmesa la Generalitat". La trobada va finalitzat més enllà de la mitjanit, fet que il·lustra la bona acollida.

Els empresaris van traslladar les seves observacions, consultes i queixes, tocant temes diversos: burocràcia a l'administració pública, finançament de la Generalitat, visió i sentit de la política, entre d'altres i van parar especial atenció en aquells temes d'afectació econòmica en les seves empreses: accés de les pimes als concursos públics, bonificació fiscal i morositat en l'administració pública, segons ha informat CiU en un comunicat.

L'acte va comptar amb l'assistència de la presidenta comarcal de CDC i alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, l'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, l'alcaldable de CiU, Alicia Casals i la cap local de CDC Santa Perpètua, Dolors Martínez.


Foto: El conseller amb la cap de llista de CIU Santa Perpètua / CIU Santa Perpètua

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política