hola

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Joan Mestres, ha anunciat que renunciarà a l'acta de regidor en el ple del mes d'abril que se celebra el dia 30. A més, ha informat que abandona Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) per implicar-se en el nou projecte Més x Santa Perpètua.

Joan Mestres va anunciar aquesta decisió desprès de la presentació del nou col·lectiu Més x Santa Perpètua que va tenir lloc aquest dilluns 13 d'abril al local d'aquesta nova formació, situat al carrer Prat de la Riba.

Mestres ha manifestat que a Santa Perpètua CiU "va per un altre camí" i ha optat per renunciar als seus càrrecs en el partit, decisió que va comunicar també el 13 d'abril, així com donar suport a aquest nou col·lectiu de Santa Perpètua.

El tinent d'alcalde ha explicat que amb aquesta decisió vol "estar tranquil" i ha afegit que no volia que la ciutadania interpretés de forma dolenta la situació. El regidor ha agraït als seus companys de formació que l'hagin acompanyat durant aquest anys i ha declarat que "ara em poso al servei del poble com a ciutadà a partir del dia 30".

Sobre per què adopta aquesta decisió a un mes de les eleccions, Mestres ha manifestat que "les persones que m'han votat que sàpiguen que no els he enganyat i he estat amb el projecte que he representat fins al final" i ara "vull donar suport a un nou projecte i això no va en contra de ningú"

Joan Mestres s'ha mostrat predisposat a anar a la candidatura de Més x Santa Perpètua si així li demanen les persones que conformen aquest nou col·lectiu, que aquest dimecres decideixen si es presenten a les eleccions municipals.

Joan Mestres renunciarà a l'acta de regidor de Ciu durant el ple del mes d'abril desprès de 20 anys a la Corporació en representació de la federació. En aquest mandat porta les regidories d'Urbanisme, Via Pública i Seguretat Ciutadana.


Foto: Joan Mestres durant un ple municipal / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'
22 Abr 2024 13:25 - RedaccióRaül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, va presentar el seu nou llibre [ ... ]

Política