hola

Roda de premsa PCCA

María Ángeles Sánchez ha anunciat aquest dilluns 16 de març que ha deixat la seva acta de regidora no adscrita a l'Ajuntament de Santa Perpètua i s'ha afiliat a la Plataforma Cívica Ciutadans a l'Ajuntament (PCCA). Sánchez ha fet aquest anunci acompanyada del primer secretari de la PCCA, Francesc Rodríguez, i del secretari d'Organització, Amador Queija, en una roda de premsa convocada per la mateixa formació. La fins ara regidora no adscrita, ha expressat haver realitzat “la feina que ha demanat la ciutadania, escoltant a les persones i els seus problemes i portant aquestes situacions on es poden solucionar, a l'Ajuntament”.

María Ángeles Sánchez va ser regidora del PSC fins el setembre de 2011, moment que, segons ha recordat durant la roda de premsa d'aquest dilluns, va ser expulsada de la formació socialista. Sobre la seva, fins ara condició de regidora no adscrita, Sánchez ha indicat “tenir la consciència tranquil·la, sabent que sempre he treballat de manera honesta” i ha defensat la seva “feina seriosa, honesta i transparent implicant-me en les propostes d'aquest equip de govern que m'han semblat correctes i criticant i millorant el que he pensat que es podien millorar”.

Durant la roda de premsa, María Ángeles Sánchez ha anunciat també la seva afiliació a la PCCA, partit amb el qual “des de la meva època de regidora d'urbanisme he tingut sempre una relació de treball positiva”. María Ángeles Sánchez ha reconegut haver conegut “la capacitat de treball que han tingut els representants de la PCCA en aquest govern, especialment als serveis socials i mostrant el compromís amb les persones”.

El secretari general de la PCCA, Francesc Rodríguez, ha defensat la tasca de María Ángeles Sánchez al llarg d'aquests anys a l'Ajuntament i ha expressat “tenir plena confiança” en ella. Rodríguez també ha anunciat que María Ángeles Sánchez ocuparà el número dos a la llista electoral de la PCCA per a les properes eleccions municipals mentre que Amador Queija serà el tercer a la llista. 

María Ángeles Sánchez donarà compte de la seva renúncia com a regidora no adscrita al ple de març.

Foto: moment de la roda de premsa d'aquest dilluns 16 de març a la seu de la PCCA / Marta Hiraldo

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política