hola

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Santa Perpètua ha felicitat en un comunicat la comunitat educativa d’Els Aigüerols “per la seva continuïtat i agrair-los l’esforç realitzat” però ha lamentat “la decisió d’Ensenyament de treure una línia de P3 a l’Escola Santiga”, mentre manté les tres línies al Col·legi Sagrada Família “pagades entre totes i tornades a pagar per les famílies”. 

D'altra banda el dijous 26 de febrer, una vintena de persones van assistir a la xerrada i presentació del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT). El militant del SAT, Néstor Salvador, va presentar la històrica lluita del SAT a Andalusia. Segons ha explicat la CUP en un comunicat, aquesta lluita "ha comportat ocupació de terres privades propietat de terratinents, monarquia i exèrcit. A més d'ocupació de seus bancàries i expropiació d'aliments a grans cadenes de supermercats per a gent necessitada, rebent en conseqüència, multes milionàries, penes de presó, així com una difamació continuada per alguns mitjans".

Salvador va visitar Santa Perpètua, en el marc d'una petita gira de presentació del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) per la comarca del Vallès Occidental.

 

Foto: Escola Santiga / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política