hola

Joan Albalat encapçalarà la llista de Ciutadans (C’s) a les properes eleccions municipals. El candidat es va presentar públicament en un acte que es va celebrar el 24 de febrer al Centre Cívic Can Taió. La formació també va presentar els cinc primers membres de la candidatura. Albalat serà l’alcaldable seguit de Juan Suárez, Andrés Calvo, Marisa Cuartas i Sheila Calvo.

C’s confia a obtenir “una bona representació” a l’Ajuntament en els comicis municipals, segons va expressar el diputat del Parlament de Catalunya Carlos Carrizosa, que va assistir a l’acte així com el coordinador territorial, David Gerbolés, que va afirmar que “ningú dubta que C’s tindrà representació a Santa Perpètua el 24 de maig”.

Joan Albalat va explicar que C’s té un projecte “il·lusionant per al municipi” i va avançar alguns del eixos programàtics de la formació. En aquest sentit, va afirmar la necessitat de disposar d’una administració transparent i eficient “on la ciutadania conegui en què es gasta els seus impostos”. Així mateix, es va comprometre que durant el segon o tercer any de mandat convocaria una audiència pública per donar compte del compliment del programa electoral, que inclou propostes com pressupostos participatius, polítiques socials per garantir el benestar, un pacte local per l’ocupació juvenil i de majors de 50 anys i el foment de la cultura i l’esport, entre d’altres actuacions que va anunciar durant la presentació.

Per la seva part, Carrizosa va destacar la figura d’Albalat i va afirmar que C’s en els municipis de Catalunya “mai pactarà amb CiU i ERC, partits que volen destruir Espanya”.  


Foto: El candidat, acompanyat d’altres membres de la llista de C’s a Santa Perpètua / L’Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política